WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Τεχνολογικά νέα

Φτιάχτηκαν τα πρώτα αθλητικά παπούτσια από σπρέι - Στόχος τους να βελτιώσει την απόδοση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Φτιάχτηκαν τα πρώτα αθλητικά παπούτσια από σπρέι - Στόχος τους να βελτιώσει την απόδοση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Μετά το φόρεμα που είδαμε να δημιουργείται πάνω στο σώμα της Μπέλα Χαντίντ, που την ψέκασαν με ένα υλικό που θύμιζε χιόνι, τώρα έφτιαξαν τα παπούτσια από... σπρέι.

Η ελβετική μάρκα αθλητικών ειδών On είναι η πιο πρόσφατη εταιρεία που έβγαλε τα υλικά «ψεκασμού» με ένα «επαναστατικό» αθλητικό αθλητικό παπούτσια που είναι κατασκευασμένο από ρομπότ που πιστεύει ότι μπορεί να βελτιώσει την απόδοση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

 

Το Cloudboom Strike LS δεν έχει κορδόνια και ζυγίζει λιγότερο από το τελευταίο iPhone.

Σχεδιασμένα για να είναι πιο προσαρμόσιμα, δυναμικά και υποστηρικτικά από τα συνηθισμένα αθλητικά παπούτσια τρεξίματος, τα παπούτσια των 330 δολαρίων έχουν ήδη πειστικές επιδόσεις: Η Κενυάτισσα δρομέας Hellen Obiri, ασημένια ολυμπιονίκης και η μόνη γυναίκα που έχει κερδίσει παγκόσμιους τίτλους σε κλειστούς, υπαίθριους και ανωμάλους δρόμους, θριάμβευσε στον φετινό μαραθώνιο της Βοστώνης φορώντας ένα ζευγάρι. Θα τα φορέσει ξανά για να αγωνιστεί στους Αγώνες του Παρισιού 2024 αυτό το καλοκαίρι.

 

Η εταιρεία On, με έδρα τη Ζυρίχη, αποδίδει την επιτυχία των παπουτσιών της σε έναν συνδυασμό βιομηχανικής, φυσιολογίας και ακραίας ελαφρότητας. (Ένα ανδρικό παπούτσι μεγέθους 8,5 των ΗΠΑ ζυγίζει μόλις 170 γραμμάρια ανά παπούτσι, πάνω από 100 γραμμάρια ελαφρύτερο από πολλά δημοφιλή παπούτσια τρεξίματος του ίδιου μεγέθους). «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θέλουμε (οι αθλητές) να κερδίζουν», δήλωσε η ανώτερη διευθύντρια καινοτομίας, Ilmarin Heitz, σε ένα διαφημιστικό βίντεο που δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα. «Αυτό είναι το μέτρο της επιτυχίας μας».

Η On δεν είναι η πρώτη εταιρεία που πειραματίζεται με υφάσματα με σπρέι. Τον Οκτώβριο του 2022 ο πολυτελής γαλλικός οίκος μόδας Coperni έγινε πρωτοσέλιδο όταν ψέκασε ένα φόρεμα κατά παραγγελία πάνω στο μοντέλο Bella Hadid στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Ο οίκος συνεργάστηκε με τον Manel Torres, η μάρκα Fabrican του οποίου παράγει «ρούχα σε κουτί» για πάνω από 20 χρόνια. Οι ίνες σε μορφή σπρέι έχουν επίσης χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία ομορφιάς, με λύσεις «μαλλιά σε κουτί» που χρησιμοποιούνται για να καλύψουν φαλακρά σημεία και αραιά μαλλιά.

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

 

Δείτε περισσότερα τεχνολογικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/tehnologia

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.