WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Συνεντεύξεις

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Στόχος μας, είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας ασφαλέστερο

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Στόχος μας, είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας ασφαλέστερο

Τη συνέντευξη στο eduadvisor.gr παραχώρησε η κυρία Κονδυλία Κοντογιάννη, Training Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

Αξιότιμη κυρία Κοντογιάννη, ο Φορέας Επιθεωρήσεων, Πιστοποιήσεων και Εκπαίδευσης TÜV HELLAS (TÜV NORD) δραστηριοποιείται πάνω από 30 χρόνια στην Ελλάδα. Μπορείτε να μας αναφέρετε τα σημαντικά ορόσημα των ετών αυτών, αλλά και ποιοι οι στόχοι σας για τα επόμενα χρόνια?

Aπό το 1987, με την ίδρυση της TÜV HELLAS (TÜV NORD), έχουμε καταφέρει να συνδέσουμε το όνομά μας, με περισσότερες από 10.000 πιστοποιήσεις Συστημάτων Διαχείρισης και με τα σπουδαιότερα έργα υποδοχής της χώρας μας (Μετεγκατάσταση Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος, το ΤΡΑΜ ΑΕ αλλά και τα περισσότερα Ολυμπιακά Έργα).

 

Το 1987 σηματοδοτεί την ανάληψη του πρώτου μεγάλου έργου στον τομέα της ενέργειας με την επιθεώρηση του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού (ΑΗΣ) Μεγαλόπολης IV, ενώ το 1988 αναλαμβάνουμε την επιθεώρηση των Ελληνικών Διυλιστηρίων Ασπροπύργου. Από το 1992 και για δέκα χρόνια, επιθεωρούμε το Σύστημα Μεταφοράς Φυσικού Αερίου της ΔΕΠΑ. Το 1996 είναι για εμάς μία ακόμη σημαντική χρονιά, καθώς επεκτεινόμαστε στον Τομέα της Εκπαίδευσης. Το 2000 επεκτεινόμαστε στον τομέα της Επιθεώρησης Ανελκυστήρων, το 2001 αναπτυσσόμαστε στον Τομέα της Πιστοποίησης αγροτικών προϊόντων, και τροφίμων, το 2005 ξεκινάμε την επιθεώρηση/ πιστοποίηση ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων σε όλο τον κόσμο και το 2008 πραγματοποιούμε δυναμική είσοδο στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Το 2013 επεκτεινόμαστε στον Τομέα της Πιστοποίησης Προσώπων και Επαγγελματιών και την ίδια χρονιά συμμετέχουμε ενεργά στην ανάπτυξη του TÜV NORD στην παγκόσμια αγορά, υποστηρίζοντας την ενίσχυση υφιστάμενων και νέων θυγατρικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο.

Στελέχη μας, με τη γνώση και την εμπειρία τους, έχουν αναλάβει καίριες θέσεις όπως: Regional Manager Mediterranean and Middle East, Executive Vice President Process Technology, Senior Vice President Food & Agriculture South East Europe.

 

Το 2018 αγγίξαμε μαζί με τις θυγατρικές μας, έσοδα των 15.300.000 € συμμετέχοντας στα σπουδαιότερα έργα, όπως είναι η πλατφόρμα εξόρυξης πετρελαίου στον Κόλπο του Πρίνου για την ανάπτυξη του κοιτάσματος Epsilon, η παροχή υπηρεσιών ελέγχου ποιότητας για την κατασκευή του έργου του Φαληρικού Όρμου αλλά και η επιθεώρηση της κατασκευής και γενικότερα της τεχνικής υποστήριξης σε θέματα διαχείρισης ποιότητας του Costa Navarino (Golf Club και Nέο Ξενοδοχείο 5*).

Το 2019, γιορτάζουμε 150 Χρόνια από την ίδρυση του TÜV NORD και 32 χρόνια από την ίδρυση της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και εξακολουθούμε να βασιζόμαστε στην Υπευθυνότητα, την Αντικειμενικότητα, τη Διαφάνεια και την Καινοτομία, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία μας, με το βλέμμα στο μέλλον, με σκοπό να επεκτείνουμε ακόμα περισσότερο τη δραστηριότητά μας στο εξωτερικό, που ήδη ξεπερνά το 25% του κύκλου εργασιών.

Στόχος μας, είναι να συνεχίσουμε να κάνουμε τον κόσμο μας ασφαλέστερο.


“Passion for Training!”: το μότο αυτό προβάλλεται στο διαδικτυακό τόπο της TÜV HELLAS. Με ποιόν τρόπο διατηρείτε αυτό το «πάθος»?

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD), έχει διοργανώσει μέχρι στιγμής, περισσότερα από 2.500 σεμινάρια με 30.000 συμμετέχοντες και αποτελεί πρωτοπόρο στην ενδυνάμωση του σύγχρονου στελέχους με εξειδικευμένη γνώση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Κατά τη διάρκεια των ετών, διατηρούμε το ίδιο Passion for Training… με περισσότερα εκπαιδευτικά σεμινάρια και μεγαλύτερο ενδιαφέρον των συμμετεχόντων σε αυτά. Η ανταπόκριση, η εμπιστοσύνη και η ενεργός συμμετοχή των εκπαιδευομένων, είναι η κινητήριος δύναμη ώστε να συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά, πάντα προσηλωμένοι στην προαγωγή της Ποιότητας.

 

Σε ποιους απευθύνονται και πού αποσκοπούν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργανώνει η TÜV HELLAS; Ποιες είναι οι θεματικές ενότητες των εν λόγω σεμιναρίων;

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια του Φορέα μας, σχεδιάζονται και μεταφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας στους συμμετέχοντες ώστε να αποκτήσουν συγκριτικό πλεονέκτημα στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κατ’ επέκταση, είναι εξαιρετικά χρήσιμο να τα παρακολουθήσουν τόσο στελέχη επιχειρήσεων που αντιλαμβάνονται το πλεονέκτημα της δια βίου μάθησης και επιθυμούν να οπλιστούν με επιπρόσθετα εφόδια, όσο και ιδιώτες οι οποίοι στοχεύουν στην προσωπική τους εξέλιξη και στην επέκταση της τεχνογνωσίας τους. Επιπρόσθετα, τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, είναι ωφέλιμα για τις επιχειρήσεις οι οποίες προσδοκούν να βελτιώσουν το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Παρέχουμε υπηρεσίες εκπαίδευσης εξαιρετικής ποιότητας σε ποικίλους τομείς, καλύπτοντας ένα ευρύτατο πεδίο δραστηριοτήτων και θεματολογίας όπως Ποιότητα, Περιβάλλον/ Ενέργεια, Ασφάλεια Τροφίμων και Αφροδιατροφικός Τομέας, Υγεία και Ασφάλεια των Εργαζομένων, Πληροφορική, Υγεία και Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα, Τεχνικές Δεξιότητες, Έργα και Κατασκευές, Τουρισμός και Ξενοδοχεία και Επιχειρηματική Βελτίωση με σκοπό να ικανοποιούνται οι υπάρχουσες αλλά και μελλοντικές ανάγκες των συμμετεχόντων.

 

Ποια είναι τα κριτήρια βάσει των οποίων επιλέγονται οι εισηγητές των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργανώνει η TÜV HELLAS;

Τα εκπαιδευτικά μας σεμινάρια διεξάγονται πάντα από εγκεκριμένους Επικεφαλής Εισηγητές, με μεγάλη εκπαιδευτική εμπειρία.
Επιλέγουμε τους Εισηγητές μας με αυστηρά κριτήρια, βάσει διεθνών προδιαγραφών. Όλοι οι εισηγητές μας είναι ταυτόχρονα και επιθεωρητές των αντίστοιχων προτύπων, ενώ κατέχουν πιστοποιητικό Εισηγητή από διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Επιπλέον, είναι ειδικά εκπαιδευμένοι μέσα από τα εσωτερικά σεμινάρια εξειδίκευσης του Φορέα μας ώστε να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν και τους πλέον απαιτητικούς εκπαιδευόμενους.

 

Η TÜV HELLAS, ποιες πρωτοβουλίες αναπτύσσει στον τομέα της κοινωνικής ευθύνης?

Με στόχο της ευρεία διάδοση της έννοιας της Ποιότητας και των θετικών επιπτώσεων της εφαρμογής της στην καθημερινότητα, είμαστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης «Πράξεις Ποιότητας». Το Πρόγραμμα, περιλαμβάνει ενέργειες για την υποστήριξη των προσπαθειών που προάγουν την Ποιότητα, την Παιδεία, την Υγεία και Ασφάλεια στην εργασία, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.

 

Με συνέπεια στο βασικό άξονα της φιλοσοφίας μας, για σύνδεση της αγοράς εργασίας με τα Πανεπιστήμια, υποστηρίζουμε επί σειρά ετών τα Μεταπτυχιακά προγράμματα Σπουδών Δημόσιων Ανώτατων εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, με υποτροφίες στους φοιτητές και συμμετοχή στην υλικοτεχνική υποδομή.

Παρέχουμε υπηρεσίες επιθεώρησης και πιστοποίησης σε Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς με κύρια δραστηριότητα το περιβάλλον, ενώ προσφέρουμε αφιλοκερδώς, υπηρεσίες πιστοποίησης για την ασφαλή λειτουργία κέντρων υποδοχής παιδιών, αποκατάστασης ενηλίκων αλλά και φροντίδας οικογενειών.

 

Πηγή: eduadvisor.gr


Δείτε περισσότερες Συνεντεύξεις: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/synentefxeis

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.