WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Συνεντεύξεις

TÜV HELLAS (TÜV NORD): εκπαιδευτικές υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία

KontogianniΤη συνέντευξη στο eduadvisor.gr και στο Βαγγέλη Στεργιόπουλο παραχώρησε η κυρία Κονδυλία Κοντογιάννη, Διευθύντρια Εκπαίδευσης της TÜV HELLAS (TÜV NORD)

 

Αξιότιμη κυρία Κοντογιάννη, θα θέλαμε, κατ’ αρχάς, να σας ζητήσουμε να αναφερθείτε εν συντομία στην ταυτότητα της TÜV HELLAS (TÜV NORD), στο πεδίο δραστηριότητας και συνεργασιών του Οργανισμού σας, που, εξ όσων γνωρίζουμε, παρέχει τις υπηρεσίες του στη χώρα μας από το 1987.

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, μέλος του TÜV NORD GROUP. Στην Ελλάδα δραστηριοποιείται πράγματι από το 1987, παρέχοντας ανεξάρτητες υπηρεσίες Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Third Party Inspection-Certification), σε όλο το φάσμα των επιχειρήσεων, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, στους τομείς της Τεχνολογίας, της Ποιότητας, της Ασφάλειας, της Ενέργειας και του Περιβάλλοντος.


Σήμερα η TÜV HELLAS (TÜV NORD) αποτελεί τον ηγέτη Οργανισμό στο χώρο των Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων, έχοντας συνδέσει το όνομά της με τα μεγαλύτερα έργα Υποδομής και Ανάπτυξης της Χώρας μας, συμβάλλοντας με τις υπηρεσίες της στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων και των κατασκευών. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι ότι προσφέρουμε υπηρεσίες με κύρος, αξιοπιστία, αναγνωρισιμότητα και προστιθέμενη αξία.


«Η γνώση είναι δύναμη»: το μότο αυτό προβάλλεται στο διαδικτυακό τόπο της TÜV HELLAS (TÜV NORD) και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον Οργανισμό σας. Σε ποιο βαθμό θεωρείτε ότι ενστερνίζονται την άποψη αυτήν οι υπεύθυνοι των ελληνικών εταιρειών και επιχειρήσεων εν μέσω κρίσης;

Αποδεδειγμένα, η εκπαίδευση κατά τη διάρκεια της κρίσης δεν αποτελεί «πολυτέλεια» ή «αναγκαίο κακό». Οι επιχειρήσεις πλέον γνωρίζουν ότι καλά εκπαιδευμένο προσωπικό σημαίνει γνώση της δουλειάς και προστιθέμενη αξία στην εταιρεία όπου αυτό απασχολείται.


Κατά συνέπεια, μια επιχείρηση με εκπαιδευμένους ανθρώπους είναι σίγουρα μια θωρακισμένη επιχείρηση. Ιδιαίτερα μάλιστα σε συνθήκες οικονομικής κρίσης, όπως αυτές που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια, η αύξηση του ανταγωνισμού για παροχή ποιοτικότερων προϊόντων και υπηρεσιών επιβάλλει τη στελέχωση των επιχειρήσεων με προσωπικό υψηλής εκπαιδευτικής κατάρτισης.


Ποιες είναι οι θεματικές ενότητες στις οποίες παρέχει σήμερα η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εκπαιδευτικές υπηρεσίες μέσω της διοργάνωσης σεμιναρίων; Με ποιον τρόπο διεξάγονται και σε ποιους απευθύνονται τα σεμινάρια αυτά;

Τα σεμινάρια του Οργανισμού μας απευθύνονται τόσο σε έμπειρα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων όσο και σε νεότερα στελέχη και σε αποφοίτους ανώτερων και ανώτατων σχολών, και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως: Ποιότητα, Περιβάλλον - Ενέργεια, Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, Ασφάλεια Τροφίμων & Αγροδιατροφικός Τομέας - Πιστοποίηση Βιολογικών Προϊόντων, Πληροφορική, Τεχνικές Δεξιότητες και Επιχειρηματική Βελτίωση.


Τα σεμινάριά μας διεξάγονται σε ανοιχτές για το κοινό ημερομηνίες (σε κεντρικά ξενοδοχεία Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Κρήτης και Ιωαννίνων), ενώ μπορούν να διεξαχθούν και ενδοεπιχειρησιακά, ώστε να καλύψουν συγκεκριμένες ανάγκες και σε χρονοδιάγραμμα που εξυπηρετεί την εκάστοτε εταιρεία.


Ποια είναι τα κριτήρια βάσει των οποίων επιλέγονται οι εισηγητές των εκπαιδευτικών σεμιναρίων που διοργανώνει η TÜV HELLAS (TÜV NORD);

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιλέγει τους Εισηγητές της με πολύ αυστηρά κριτήρια και μόνο βάσει διεθνών προτύπων. Όλοι οι Εισηγητές είναι ταυτόχρονα και Επιθεωρητές των αντίστοιχων προτύπων, ενώ κατέχουν πιστοποιητικό Εισηγητή IRCA Certified.


Στα σεμινάρια Επιχειρηματικής Βελτίωσης όλοι οι συνεργάτες μας είναι καταξιωμένοι στο χώρο τους. Επιπλέον, όλοι είναι ειδικά εκπαιδευμένοι μέσα από τα εσωτερικά σεμινάρια της TÜV HELLAS (TÜV NORD), παρακολουθώντας μάλιστα επιπλέον εκπαιδεύσεις “Train the trainers”, ώστε να ικανοποιούν τις πλέον εξειδικευμένες εκπαιδευτικές απαιτήσεις.


Πώς αντιλαμβάνεται η TÜV HELLAS (TÜV NORD) την έννοια της κοινωνικής ευθύνης και με ποιον τρόπο επιχειρεί να υποστηρίξει εμπράκτως τις προσπάθειες που προάγουν την ποιότητα στο χώρο της παιδείας;

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), στα 28 χρόνια που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, έχει ενσωματώσει στην εταιρική της στρατηγική την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, βασιζόμενη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης για την κοινωνική ανταπόκριση και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Το Κοινωνικό Πρόγραμμα «Πράξεις Ποιότητας», που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια, υποστηρίζει τις προσπάθειες που προάγουν την Ποιότητα στην Παιδεία, την Κοινωνία και το Περιβάλλον.


Στον τομέα της Παιδείας η TÜV HELLAS (TÜV NORD) υποστηρίζει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών των Δημοσίων Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, όπως τα Πανεπιστήμια Πειραιά και Αθηνών, με υποτροφίες και συμμετοχή στην υλικοτεχνική υποδομή τους.

 

Πηγή: eduadvisor.gr


Δείτε περισσότερες Συνεντεύξεις: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/synentefxeis

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.