WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Εκπαίδευση

Τα 400 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου

THE-400bestuniΤο περιοδικό Times Higher Education ανακοίνωσε τη λίστα με τα 400 κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου. Στη λίστα αυτή, μόνο το Πανεπιστήμιο της Κρήτης από το σύνολο των ελληνικών ιδρυμάτων περιλαμβάνεται μέσα στα 300 καλύτερα. Τις πρώτες 5 θέσεις καταλαμβάνουν με τη σειρά το California Institute of Technology, το Harvard University, το Stanford University, το University of Oxford και το Princeton University.

Τα κριτήρια με τα οποία έγινε η κατάταξη περιλαμβάνουν το Διδακτικό έργο, την Έρευνα, τις Αναφορές στη Βιβλιογραφία, τα Έσοδα από τη Βιομηχανία-Καινοτομία και τη Διεθνή Προοπτική.

 

Στην αντίστοιχη λίστα του περιοδικού με τα 400 καλύτερα ιδρύματα της Ευρώπης, και πάλι η χώρα μας συμμετέχει μόνο με το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, το οποίο βρίσκεται στα 300 καλύτερα. Τις 3 πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν το University of Oxford, το University of Cambridge και το Imperial College London.

Αναλυτικά, μπορείτε να δείτε τη λίστα εδώ.

 

Δείτε περισσότερα Ενδιαφέροντα άρθρα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/endiaferonta-arthra/ekpaidefsi-endiaferonta

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.