WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Εκπαιδευτικά νέα

100 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Ypotrofies13Το ετήσιο πρόγραμμα υποτροφιών μεταπτυχιακών σπουδών της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών (ΕΕΕ) για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024, παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιά η πρόεδρος της ΕΕΕ Μελίνα Τραυλού, η οποία τόνισε ότι η χορήγηση των 100 υποτροφιών γι' αυτό το έτος, αποτελεί το πιο διευρυμένο πρόγραμμα υποτροφιών στην ιστορία της ΕΕΕ.


Το πρόγραμμα υποτροφιών της ΕΕΕ «ΣΥΝ ΕΝΩΣΙΣ για την Παιδεία», προσφέρει 100 υποτροφίες για σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε μεταπτυχιακά προγράμματα προδιδακτορικού επιπέδου, πλήρους μονοετούς ή διετούς φοίτησης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, οποίος χαιρέτισε την πρωτοβουλία της ΕΕΕ, γιατί, όπως είπε, στηρίζει το πιο ζωτικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας – τις νέες και τους νέους- που θέλουν να εξελιχθούν, που θέλουν να αναβαθμίσουν το επίπεδο μόρφωσής τους. Αναφέρθηκε επίσης στην ελληνική ναυτιλία, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντικό εθνικό κεφάλαιο και όπως σημείωσε το 2022 από το ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών το εισρέον ναυτιλιακό συνάλλαγμα ξεπέρασε τα 23 δισ. ευρώ.


«Στηρίζουμε δυναμικά τις νέες και τους νέους της πατρίδας μας, που πιστεύουν στον εαυτό τους, επενδύουν στις δεξιότητές τους, ονειρεύονται, διεκδικούν τα θέλω τους, ακολουθούν το όραμά τους και εμείς είμαστε δίπλα τους», τόνισε η πρόεδρος της ΕΕΕ και πρόσθεσε ότι το «το δικό μας, ηχηρό μήνυμα που στέλνουμε, από εδώ, από το κέντρο της παγκόσμιας ναυτιλίας, τον Πειραιά, σε ολόκληρο τον κόσμο, είναι ότι οι νέες και οι νέοι μας είναι το πρόσημο ΣΥΝ, είναι το ΣΥΝ στην ναυτιλία μας, το ΣΥΝ στην κοινωνία μας. Είναι το θετικό πρόσημο στο μέλλον μας».

Για πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη, τις απαιτούμενες προϋποθέσεις συμμετοχής και τα δικαιολογητικά που χρειάζεται να υποβληθούν έως την 20ή Απριλίου 2023, που είναι η προθεσμία υποβολής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν, στις ιστοσελίδες www.ugs.gr και www.syn-enosis.gr.

 

Πηγή: efsyn.gr


Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.