WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Εκπαιδευτικά νέα

Προκήρυξη Πανελληνίων Αγώνων Αντισφαίρισης Γενικών (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών (ΕΠΑΛ) Λυκείων

Η Διεύθυνση Φυσικής Αγωγής της Γενικής Διεύθυνσης Σπουδών Π.Ε. και Δ.Ε. του υπουργείου Παιδείας σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.) προκηρύσσει τους Πανελλήνιους Αγώνες Αντισφαίρισης μαθητών και μαθητριών Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων σχολικού έτους 2022-2023.

 

Η διοργάνωση των ανωτέρω αγώνων ανατίθεται στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δ΄ Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.). και θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους επίσημους κανονισμούς των αθλημάτων στις 20, 21, 22,23 & 24 Μαρτίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Πολιτιστικού Κέντρου Παλαιού Φαλήρου (Φλοίσβος) Αττικής, Λεωφόρος Ποσειδώνος 25.

 

Α. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ

Στους αγώνες συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό Γενικό Λύκειο (ΓΕ.Λ.), Επαγγελματικό Λύκειο (ΕΠΑ.Λ.) ή σε κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα αρμοδιότητας του Υ.ΠΑΙ.Θ του οποίου ο τίτλος απόλυσης είναι ισότιμος με τον τίτλο του Γενικού Λυκείου.

Οι μαθητές και μαθήτριες πρέπει να φοιτούν κανονικά στο σχολείο με αρχική εγγραφή ή μετεγγραφή που είναι σύμφωνη με τις κείμενες διατάξεις και να είναι γεννημένοι κατά τα έτη 2005, 2006, 2007 και κατά το έτος 2008 μόνο οι φοιτούντες στην Α΄ Λυκείου.

 

Αναλυτικά η προκήρυξη ΕΔΩ.

 

Πηγή: minedu.gov.gr

 

Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.