WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Εκπαιδευτικά νέα

Ημέρα των Εκπαιδευτικών 2021: Το Google Doodle τιμά δασκάλους και καθηγητές

Imera ekpaideutikonΣτους δάσκαλους και στους καθηγητές είναι αφιερωμένο το Google Doodle για την Τρίτη (05/10), στο πλαίσιο της Ημέρας των Εκπαιδευτικών 2021.

Κεντρικό θέμα του Google Doodle για την Τρίτη (05/10) είναι η Ημέρα των Εκπαιδευτικών 2021 και έτσι η εταιρεία τιμά δασκάλους και καθηγητές, αλλά και την προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της UNESCO, η Ημέρα των Εκπαιδευτικών καθιερώθηκε το 1994 και υπενθυμίζεται, έτσι, η απόφαση του φορέα για τη Σύσταση σχετικά με το Καθεστώς των Εκπαιδευτικών, που αναφέρεται στην κατάσταση και στις συνθήκες των εκπαιδευτικών σε όλο τον κόσμο.

Ακόμα, η Ημέρα των Εκπαιδευτικών γιορτάζεται κάθε χρόνο παγκοσμίως και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κυβερνήσεων, διεθνών οργανώσεων, ΜΚΟ, του ιδιωτικού τομέα και φυσικά εκπαιδευτικών και ειδικών στο πεδίο της Διδασκαλίας.


Επιπλέον, η UNESCO δηλώνει ότι όλοι μπορούν να βοηθήσουν στον εορτασμό αυτού του επαγγέλματος, μέσω της ευαισθητοποίησης σε ζητήματα διδασκαλίας και μέσω της διαβεβαίωσης ότι ο σεβασμός προς τους εκπαιδευτικούς αποτελεί μέρος της φυσικής τάξης πραγμάτων.

Ως εκ τούτου, τα σχολεία και οι μαθητές -για παράδειγμα- προετοιμάζουν μια εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών στις 5 Οκτωβρίου, καθώς περισσότερες από 100 χώρες γιορτάζουν την Ημέρα των Εκπαιδευτικών.

 

Πηγή: sputniknews.gr

 

Δείτε περισσότερα εκπαιδευτικά νέα: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/ekpaideftika-nea

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.