WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ο Sir Στέλιος Χατζηιωάννου Βραβεύεται από το Σύλλογο Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα & Ανακοινώνει Σημαντικές Υποτροφίες

Doukas finalΟ Σύλλογος Αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Δούκα (ΣΑΕΔ) εγκαινιάζει, φέτος, ένα νέο, ετήσιο Θεσμό Βράβευσης για τα μέλη του. Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ο ΣΑΕΔ αποσκοπεί στη δημιουργία και καθιέρωση μιας συστηματικής προσπάθειας για την επιβράβευση σημαντικών και αναγνωρισμένων αποφοίτων του ευρύτατου δικτύου του Σχολείου.


Σε αυτό το πλαίσιο, τη Δευτέρα, 28 Απριλίου, στις 11.30 π.μ., στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Δαΐς, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση “ΣΑΕΔ AWARDS 2014” προς τιμήν του αποφοίτου του Σχολείου και μέλους του Συλλόγου, Sir Στέλιου Χατζηιωάννου.


Στην πρώτη αυτή Τελετή Βράβευσης για το 2014, ο διακεκριμένος και εξαιρετικά επιτυχημένος παράγοντας του επιχειρηματικού κόσμου τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου θα μιλήσει, ως τιμώμενος προσκεκλημένος, για την επιχειρηματική, αλλά και τη φιλανθρωπική του δράση, φιλοδοξώντας να συμβουλέψει, να εμπνεύσει και να αποτελέσει το παράδειγμα μιας δυναμικής, θετικής αλλαγής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συζήτηση με τίτλο: "Ask Stelios για το Επιτυχημένο Επιχειρείν". Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Στέλιος Χατζηιωάννου θα ανακοινώσει σημαντικές Υποτροφίες για τις τάξεις του Λυκείου.

 

Βιογραφικό Σημείωμα:

Με κυπριακή καταγωγή, ο Στέλιος Χατζηιωάννου γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 14 Φεβρουαρίου 1967, όπου και μεγάλωσε. Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα το 1984 και συνέχισε τις σπουδές του στα οικονομικά στο London School of Economics (BSc Economics), ενώ στη συνέχεια πήρε το μεταπτυχιακό του από το Cass Business School, City University London (MSc Shipping Trade and Finance).

Ο Στέλιος είναι γιος του Ελληνοκύπριου εφοπλιστή Λουκά Χατζηιωάννου (ο οποίος απεβίωσε το 2008) και της Νέδης Χατζηιωάννου – Μισιρλή, η οποία διαμένει ακόμα στην Αθήνα, και έχει δύο αδέρφια τον Πόλυ και την Κλέλια, επίσης απόφοιτοι των Εκπαιδευτηρίων Δούκα

Η πιο γνωστή του επιχειρηματική δράση μέχρι σήμερα είναι η ίδρυση της αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους easyJet το 1995, σε ηλικία 28 ετών. Σήμερα, η easyJet είναι μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες της Ευρώπης.

Η επιχειρηματική του ιδέα με κύριο άξονα την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών χαμηλού κόστους, τον οδήγησε στην ίδρυση του Ομίλου της easyGroup.

Το 2006, σε ηλικία 39 ετών τιμήθηκε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄ για την προσφορά του στην επιχειρηματικότητα.

Πέρα από το επιχειρηματικό του έργο, ο Στέλιος Χατζηιωάννου προχώρησε στην ίδρυση ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος που φέρει το όνομά του (Stelios Philanthropic Foundation) και έχει ως τομείς δράσεις την παιδεία, την επιχειρηματικότητα και το περιβάλλον. Επίσης, σε ετήσια βάση χορηγεί τρία βραβεία γύρω από την επιχειρηματικότητα σε Ελλάδα, Κύπρο και Μεγάλη Βρετανία.


Εκπαιδευτήρια Δούκα - Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων
Μεσογείων 151, 151 26, Μαρούσι, Τηλ: 210 6186000 (εσωτ. 0427)
e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., web site:www.doukas.gr
f: DoukaSchool t: @Doukas_School
ΥΤ: www.youtube.com/user/doukaschool
Instagram.com/doukas_school

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.