WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Open Day - Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

MarketingOPA learnmoreΟικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας

Open Day – Παρουσίαση Προγράμματος
9 Απριλίου 2014
18.00-21.00

Κτίριο μεταπτυχιακών σπουδών ΟΠΑ
Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, Αθήνα
6ος όροφος, αίθουσα 609


Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας σας προσκαλεί σε εκδήλωση για την παρουσίαση (open day) του προγράμματος!


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν λεπτομερή παρουσίαση του προγράμματος σπουδών, να συνομιλήσουν με το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό αλλά και φοιτητές του τμήματος, να λύσουν απορίες και να γνωρίσουν τους χώρους του πανεπιστημίου.


Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά!


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ

To Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία του τμήματος Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) λειτουργεί από το Ακαδημαϊκό Έτος 1998-1999, και είναι το πρώτο και, μέχρι στιγμής, το μοναδικό πρόγραμμα στην Ελλάδα που ασχολείται με τις επιστήμες του Μάρκετινγκ & της Επικοινωνίας.

Το Πρόγραμμα αυτό στοχεύει στο να εφοδιάσει τους φοιτητές του με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που χρειάζονται για να ανταγωνίζονται με επιτυχία στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον και να συνεισφέρουν στην επιτυχία των επιχειρήσεων και οργανισμών τους. Εξάλλου το Πρόγραμμα καλύπτει όλες τις λειτουργίες τις επιχείρησης δίνοντας έτσι έμφαση στην ανάπτυξη διεπιστημονικού υπόβαθρου γνώσεων και ικανοτήτων των συμμετεχόντων, κάτι που τους εξασφαλίζει την ευελιξία και τη δυνατότητα προσαρμογής στις ραγδαίες εξελίξεις της επιστήμης, της τεχνολογίας και του επιχειρησιακού περιβάλλοντος.

Το Πρόγραμμα διαθέτει 3 τμήματα: το τμήμα Στελεχών Επιχειρήσεων, το τμήμα Πλήρους Φοίτησης και το τμήμα Πλήρους Φοίτησης με Κατεύθυνση Μάρκετινγκ με Διεθνή Προσανατολισμό.


Τμήμα Στελεχών Επιχειρήσεων

Στο τμήμα στελεχών επιχειρήσεων επιλέγονται στελέχη επιχειρήσεων, απόφοιτοι Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας, αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία σε θέση ευθύνης και δυναμική προσωπικότητα, που επιθυμούν να αναπτύξουν το επιστημονικό τους υπόβαθρο καθώς και τις επαγγελματικές τους ικανότητες για να επιτύχουν τις υψηλότερες διακρίσεις στη σταδιοδρομία τους. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 24 μήνες και περιλαμβάνει 8 μαθήματα κορμού και 4 μαθήματα επιλογής τα οποία οι φοιτητές πρέπει να επιλέξουν από τις προσφερόμενες 2 κατευθύνσεις, Μάρκετινγκ & Επικοινωνία..


Τμήμα Πλήρους Φοίτησης

Το τμήμα πλήρους φοίτησης απευθύνεται σε απόφοιτους Ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ισότιμων του εξωτερικού αναγνωρισμένου από το Ελληνικό κράτος, με αναλυτική σκέψη και ικανότητα γραπτής και προφορικής επικοινωνίας στα Αγγλικά, με δυναμική προσωπικότητα και προοπτικές επιτυχούς σταδιοδρομίας στους επιστημονικούς χώρους του προγράμματος. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 15 μήνες και περιλαμβάνει 8 μαθήματα κορμού και 4 μαθήματα επιλογής τα οποία οι φοιτητές πρέπει να επιλέξουν από τις προσφερόμενες 2 κατευθύνσεις, Μάρκετινγκ & Επικοινωνία.


Τμήμα Πλήρους Φοίτησης με Κατεύθυνση Μάρκετινγκ με Διεθνή Προσανατολισμό

Στο τμήμα πλήρους φοίτησης Μάρκετινγκ με Διεθνή Προσανατολισμό (Programme in International Marketing – PR.I.MA.) η διδασκαλία και οι εξετάσεις γίνονται αποκλειστικά στην Αγγλική γλώσσα και απευθύνεται τόσο σε αποφοίτους Ελληνικών ιδρυμάτων τριτοβάθμιας εκπαίδευσης όσο και σε αποφοίτους Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων του εξωτερικού που δε μιλάνε την Ελληνική γλώσσα. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί σε 15 μήνες και περιλαμβάνει 8 μαθήματα κορμού και 2 μαθήματα επιλογής.

 

Περίοδος αιτήσεων για έναρξη σπουδών το Σεπτέμβριο 2014: 7/4-2/6/2014

 

Περισσότερες πληροφορίες και on line αιτήσεις για τα τμήματα του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών:


Τμήμα Στελεχών Επιχειρήσεων
www.executiveme.aueb.gr
τηλ. 210 82 03 665 ή 210 82 03 631
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Τμήμα Πλήρους Φοίτησης
www.ment.aueb.gr
210 82 03 432
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Τμήμα Πλήρους Φοίτησης με Κατεύθυνση Μάρκετινγκ με Διεθνή Προσανατολισμό
MSc Programme in International Marketing (PR.I.MA.)
www.prima.aueb.gr
2108203665
Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.