WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παρουσίαση των κρατικών Πανεπιστημίων Malmo της Σουηδίας και Saxion και Fontys της Ολλανδίας

Skylines 2014Την Τετάρτη 19/3 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο ξενοδοχείο Titania στην Αθήνα η παρουσίαση των κρατικών Πανεπιστημίων Malmo της Σουηδίας και Saxion και Fontys της Ολλανδίας και η ενημέρωση των υποψηφίων για τα αγγλόφωνα προγράμματά τους με δωρεάν ή πολύ χαμηλά δίδακτρα καθώς και για τις προϋποθέσεις εισαγωγής, το κόστος ζωής των φοιτητών, τις δυνατότητες εύρεσης μερικής εργασίας κατά τη διάρκεια των σπουδών και τις προοπτικές εύρεσης μόνιμης εργασίας στο εξωτερικό.


Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να έχουν ατομικές συναντήσεις με τις εκπροσώπους των Πανεπιστήμιων και να διερευνήσουν τις πιθανότητες αποδοχής τους στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματά τους.

Skylines 1903Όσοι δεν είχαν την δυνατότητα να παρευρεθούν στην εκδήλωση μπορούν να επικοινωνήσουν με τους εκπαιδευτικούς συμβούλους της Skylines Study Abroad, επίσημο εκπρόσωπο των Πανεπιστημίων στην Ελλάδα, για μια πλήρη ενημέρωση και υποστήριξη των αιτήσεών τους.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: SKYLINES STUDY ABROAD,
ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ-ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 60, ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, 15125 – ΑΘΗΝΑ,
ΤΗΛ. 210 67 77 779, E-MAIL: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., WWW.STUDY-ABROAD.GR

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.