WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πάνω από 20 Προγράμματα στην Κατεύθυνση των Παιδαγωγικών και της Ειδικής Αγωγής από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών

Kapodistriako elearning finalΤο e-learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) διαθέτει ένα πλήθος προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στην Κατεύθυνση των Παιδαγωγικών και της Ειδικής Αγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους έως τις 23/5/2014 στα ακόλουθα προγράμματα που είναι διαθέσιμα στον τρέχοντα κύκλο σπουδών:

Η επιτυχής ολοκλήρωση των προγραμμάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης.

 

EKPA paidagogika eidikiagogiΠροθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 23/5/2014 – Έναρξη Μαθημάτων: 26/5/2014

 

Για να ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα προγράμματα ανά εκπαιδευτική κατεύθυνση μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα: https://elearn.elke.uoa.gr/edu_programs.php. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.