WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

1η Ευρωπαϊκή Σύνοδος για την Εκπαίδευση στο Σύννεφο Education on the Cloud

Doukas finalΤο Σάββατο, 22, Μαρτίου, 2014, στο Συνεδριακό Κέντρο Δαΐς, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό, πραγματοποιείται η 1η Ευρωπαϊκή Σύνοδος για την Εκπαίδευση στο Σύννεφο (Education on the Cloud), με τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Κύρια επιδίωξη της συγκεκριμένης Συνόδου είναι, με μια σειρά ομιλιών και παράλληλων εργαστηρίων, να παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις σε υποδομές "ψηφιακού νέφους" στην εκπαίδευση και να αναλυθούν τα προβλήματα, οι προσδοκίες αλλά και ο τρόπος της αξιοποίησης της τεχνολογίας του "ψηφιακού νέφους" στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα.


Η Σύνοδος οργανώνεται στο πλαίσιο του νέου Πανευρωπαϊκού Δικτύου μεταξύ καινοτόμων εκπαιδευτικών οργανισμών, με τίτλο: "SoC: School on Cloud: Connecting Education to the Cloud for Digital Citizenship".


Το δίκτυο "SoC" αποτελείται από μία κοινοπραξία 57 εταίρων, πρωτοπόρων στο αντικείμενό τους, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν όλους τους τομείς της εκπαίδευσης: Σχολική και Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση και Επαγγελματική Κατάρτιση.


Μεταξύ των εταίρων, από 18 χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περιλαμβάνονται Σχολεία, Πανεπιστήμια, Εταιρίες, Μη Κυβερνητικοί Οργανισμοί, Εθνικές Αρχές, Ερευνητικά Κέντρα, Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων.


Για τη συμμετοχή στα εργαστήρια είναι απαραίτητη η ηλεκτρονική εγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.