WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Mini MBA από το AGSM

AGSMΠιστοποιημένο πρόγραμμα Διοικητικής Ανάπτυξης, για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών

Με ανασχεδιασμένη δομή και επικαιροποιημένο περιεχόμενο, ξεκινάει τη Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η επόμενη σειρά του προγράμματος διοικητικής ανάπτυξης Mini MBA από το AGSM.


Το πρόγραμμα Mini MBA, με διάρκεια 6 μήνες και παρακολουθήσεις Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο, ανά 15ήμερο, δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες, να έρθουν σε επαφή με τα σημαντικότερα επιχειρησιακά θέματα, που καλύπτονται σε ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων.


Όλες οι ενότητες του προγράμματος υλοποιούνται στην Ελληνική γλώσσα και επικεντρώνονται στο να παρέχουν σύγχρονη γνώση και επιχειρησιακά εργαλεία, έτσι ώστε να μπορούν οι συμμετέχοντες να λειτουργήσουν, στην πράξη, πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους στο χώρο εργασίας.


Το πρόγραμμα Mini MBA, υλοποιείται με βάση τα πρότυπα 4th Generation Executive Development και με online υποστήριξη, με στόχο να αναδείξει το στέλεχος φορέα εφικτών και καινοτόμων λύσεων και με την ικανότητα να αναλύει, να συνθέτει και να παράγει νέα διοικητική γνώση όπου αυτή απαιτείται.


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κύριο Νίκο Αγγελόπουλο, τηλέφωνο 210 3223352, φαξ 210 3231049 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.