WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Βράβευση μαθητών των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» σε διαγωνισμούς Φυσικής

Rodion paideiaΗ Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ), σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Αθηνών το οποίο έχει την επιστημονική / εκπαιδευτική ευθύνη, είχε διοργανώσει κατά το προηγούμενο σχολικό έτος Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Φυσικής για μαθητές των δύο τελευταίων τάξεων (Ε΄ και Στ΄) των Δημοτικών Σχολείων, των δύο τελευταίων τάξεων (Β΄ και Γ΄) των Γυμνασίων και των τριών τάξεων των Λυκείων της χώρας.


Στους διαγωνισμούς αυτούς διακρίθηκαν τρεις μαθητές των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».

 

Rodion fysikiΠιο συγκεκριμένα στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού 2013 διακρίθηκε ο Σεραφείμ Κατσιγιάννης.


Στον 1ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής Γυμνασίου 2013 διακρίθηκε ο Κωνσταντίνος Τσίννας.


Ο Σταύρος Ευθυμίου πέτυχε τη μέγιστη διάκριση (1η θέση) στον 23ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Φυσικής για μαθητές Λυκείου και κατόρθωσε να είναι μέλος της Εθνικής μας Ομάδας Φυσικής. Ο Σταύρος Ευθυμίου πέτυχε σημαντικότατη διάκριση σε διεθνές επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε με χάλκινο μετάλλιο στην 44η Διεθνή Ολυμπιάδα Φυσικής που πραγματοποιήθηκε από τις 7-15 Ιουλίου 2013 στην Κοπεγχάγη της Δανίας.


Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των μαθητών στο αμφιθέατρο Δρακοπούλου στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Η Διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» συγχαίρει θερμά τους μαθητές για τις διακρίσεις τους και τους εύχεται πάντα επιτυχίες. Επίσης, συγχαίρει θερμά και όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στους παραπάνω διαγωνισμούς.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.