WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

FLOORBALL από το ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

Rodion athlisisO πρώτος αγώνας floorball, με όλους τους κανόνες, που διεξήχθη ποτέ στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2/2/2014 στο κλειστό του ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ μεταξύ 2 ομάδων...Rodos Ancient Floorballers (Αρχαίοι Ρόδου) έναντι ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (εφήβων που διδάσκονται από τους προπονητές των Αρχαίων Ρόδου -Johan Vargas και David Sommarstrand και οι οποίοι έπαιξαν στην ομάδα των παιδιών)!


Τα παιδιά του ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ έχοντας προπονηθεί μόνο 2 μήνες στο άθλημα του floorball κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού!

Rodion floorball2014Με μουσική στην προθέρμανση και με κανόνες ενός αυθεντικού παιχνιδιού, ο αγώνας βάσει κανονισμών διέρκησε 3 ολόκληρα 20λεπτα, δίνοντας άρωμα πραγματικού αγώνα!


Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, αφού η πρώτη περίοδος τελείωσε με σκορ 2-2, ενώ το σκορ μετά από αλλαγές τακτικής και των δύο ομάδων απογειώθηκε στην δεύτερη περίοδο με σκορ 10-7 υπέρ του ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ.


Φοβερός αγώνας με ομαδικό πνεύμα από όλους τους παίκτες!


Για την ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ: Κάσδαγλη Ειρήνη, Νικολάου Μιχαήλ-Άγγελος, Ταράλλης Δημήτρης, Τσίννας Κωνσταντίνος, Φαλτσέτας Χρήστος


Για την "Rodos Ancient Floorballers": Μάνος Παπουρδάνος, Ελισάβετ Χαντζή, Χρήστος Παπαθεοδώρου, Γιάννης Πεταλάς, Δημήτρης Καζούλης και Παύλος Φράνσις.


Οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά κάθε Δευτέρα και Παρασκευή στις 15:30 για τα παιδιά και για τους μεγαλύτερους τις Κυριακές στις 5. Σας περιμένουμε να ανακαλύψετε αυτό το νέο συναρπαστικό άθλημα


Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.