WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παράταση Εγγραφών έως 24 Φεβρουαρίου, για τον φοιτητικό διαγωνισμό BUSINESS TALENTS.

Business TalentsΕγγραφές στο www.businesstalents.com ως τις 24/2


Διοργανώνεται από την PRAXISMMT με την υποστήριξη της MONDELEZ HELLAS


Ενημερωτικό Video : https://youtu.be/O6yx_jU4QUo

 

BT POSTER 25022014Λόγω της παρατεταμένης διάρκειας της εξεταστικής περιόδου σε πολλά Πανεπιστήμια και άλλα Ε.Ι. και λόγω αυξημένης συμμετοχής, η προθεσμία Εγγραφών στον Φοιτητικό Διαγωνισμό BUSINESS TALENTS με Επιχειρηματικό Προσομοιωτή παρατάθηκε έως τις 24 Φεβρουαρίου, στις 10πμ. Η πρόσβαση στον προσομοιωτή θα είναι εφικτή από τις 25/2, την επομένη.


To BUSINESS TALENTS, θα προσφέρει στους Φοιτητές, τη μοναδική εμπειρία διοίκησης της εικονικής τους εταιρίας, μια πρακτική με την ομάδα-‘εταιρία’ τους στην Επιχειρηματικότητα, σε πραγματικές συνθήκες μιας αγοράς σε ανταγωνισμό.


Ο διαγωνισμός θα ‘τρέξει’ στο Διαδίκτυο έως αρχές Μαΐου και θα ολοκληρωθεί με ένα ‘ζωντανό‘ Τελικό, στις 7 Ιουνίου, στην Αθήνα!


Μέσω του διαγωνισμού BUSINESS TALENTS, χιλιάδες φοιτητές, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν χωρίς οικονομική ή άλλη υποχρέωση έναν εξελιγμένο Επιχειρηματικό Προσομοιωτή 3ης γενιάς, ο οποίος έχει αναπτυχθεί από την PRAXISMMT*, διεθνή εταιρία με ηγετική θέση και 20ετή εξειδίκευση, στην ανάπτυξη προσομοιωτών (simulators) και στην διενέργεια φοιτητικών διαγωνισμών.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.