WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΜΒΑ International Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ

MBA InternationalΗ υποβολή αιτήσεων για παρακολούθηση του προγράμματος MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατά το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015 ξεκίνησε.


Το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε με το ΜΒΑ Innovation Award 2013 του διεθνούς οργανισμού Association of MBAs (AMBA), προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών που αποτελείται από περισσότερα από 40 μαθήματα. Οι φοιτητές του μπορούν να επιλέξουν μεταξύ 5 κατευθύνσεων ειδίκευσης, ενώ ακόμη συμμετέχουν σε πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και εργασιών εφαρμογής, και σε πρόγραμμα ανάπτυξης προσωπικών δεξιοτήτων. Παράλληλα, υποστηρίζονται καθ’ολη τη διάρκεια των σπουδών τους, αλλά και μετά την αποφοίτησή τους, από ένα δυναμικό γραφείο προώθησης καριέρας.


Ο πρώτος κύκλος υποβολής αιτήσεων κλείνει στις 31 Ιανουαρίου 2014.


Πληροφοριακά έντυπα και αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του προγράμματος (https://www.imba.aueb.gr/) καθώς και στη Γραμματεία του (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 8ος όροφος, γραφείο 805). Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ακόμη να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210.8203.659-662-677-680, ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.