WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Εκπαιδευτική διημερίδα για το “GRI G4” από την ΕΥ Ελλάδας

EYΗ ΕΥ, πιστοποιημένος συνεργάτης του οργανισμού Global Reporting Initiative (GRI) για την παροχή εκπαίδευσης στην Ελλάδα, οργανώνει την πρώτη εκπαιδευτική διημερίδα για τις νέες κατευθυντήριες οδηγίες σύνταξης απολογισμών βιωσιμότητας G4, με την υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.


Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια», στις 21 και 22 Ιανουαρίου 2014, από εγκεκριμένους, από το GRI, εκπαιδευτές της EY στην Ελλάδα αλλά και του διεθνούς δικτύου υπηρεσιών βιωσιμότητας της EY καθώς και από προσκεκλημένους ομιλητές κορυφαίων ελληνικών επιχειρήσεων.


Η εκπαίδευση αφορά στις επιχειρήσεις που αναζητούν καθοδήγηση για την κατάρτιση του πρώτου τους απολογισμού εταιρικής υπευθυνότητας, αλλά και σε εκείνες που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την προσέγγιση τους στην κατάρτιση απολογισμών με την υιοθέτηση του GRI G4.


Πιστοποιητικό ολοκλήρωσης της εκπαίδευσης θα αποσταλεί στους συμμετέχοντες απευθείας από τον Οργανισμό GRI.


Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής παρέχονται από τον κ.Σπύρο Μορισαίο στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Η ΕΥ κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στον χώρο των ελεγκτικών, φορολογικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η βαθιά γνώση και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε συμβάλουν στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης στις κεφαλαιαγορές και τις οικονομίες σε ολόκληρο τον κόσμο. Δημιουργούμε ηγετικά στελέχη που συνεργάζονται για να τηρήσουν τις υποσχέσεις μας προς όλους τους εταίρους μας. Mε τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε σημαντικά στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για τους ανθρώπους μας, για τους πελάτες μας και για τις κοινωνίες μας.


Το λογότυπο EY αφορά μία ή περισσότερες από τις εταιρείες μέλη της Ernst & Young Global Limited, καθεμία από τις οποίες αποτελεί ξεχωριστή νομική οντότητα. Η Ernst & Young Global Limited είναι μια βρετανική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεν παρέχει υπηρεσίες σε πελάτες.


Για περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό μας, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.ey.com.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.