WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ημερολόγιο Εκπαιδευτηρίων Δούκα 2014: "Με το Βλέμμα στο Μέλλον των Παιδιών μας"

Doukas finalΤα Εκπαιδευτήρια Δούκα από το 1977, εκδίδουν, σε ετήσια βάση, το Ημερολόγιο τους. Πρόκειται για ένα ανθολόγιο κειμένων, που εκδίδεται με αφορμή τα εκάστοτε σύγχρονα κοινωνικά θέματα και τις ανησυχίες που ανακύπτουν. Καταξιωμένοι εκπρόσωποι του πνευματικού, οικονομικού και πολιτικού κόσμου, αλλά και μαθητές καταγράφουν την άποψή τους και μοιράζονται τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους.

 

Doukas imerologio2014Στη φετινή έκδοση, στο πλαίσιο μιας εποχής ανατροπών, αλλαγών και ραγδαίων εξελίξεων, στο επίκεντρο παραμένει πάντα το παιδί, ο μαθητής. Η αντίληψη ότι πρέπει να δοθεί στα παιδιά η ελπίδα, ο χώρος και οι ευκαιρίες να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν, προβάλλει ως ουσιαστική επιταγή της σημερινής πραγματικότητας.


Ιδιαίτερα, με την ηλεκτρονική μορφή του Ημερολογίου, καθώς υλοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, διαμορφώνεται ένας διαύλος επικοινωνίας με το ευρύτερο κοινό. Μέσα από τα κείμενα που παρατίθενται, δίνεται η δυνατότητα να γεννηθούν γόνιμοι προβληματισμοί και να καλλιεργηθούν νέες προσλαμβάνουσες. Απώτερος στόχος μια πορεία δυναμική αλλά και νηφάλια για ένα καλύτερο μέλλον, το μέλλον που αξίζει στις νεότερες γενιές.


Μπορείτε να το κατεβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή: Ημερολόγιο 2014

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.