WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

e-learning Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά

papeiΝέος Κύκλος Σπουδών με πολλά νέα μαθήματα στο e–learning του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς

 

Σας ενημερώνουμε για την έναρξη του νέου κύκλου σπουδών του εξ αποστάσεως (e-learning) προγράμματος του τμήματος Οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς στις 14 Ιανουαρίου 2014.

 

Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, γονείς, δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι έχουν αξιοποιήσει μέχρι τώρα τα μαθήματα μας, για να αποκτήσουν πιστοποιημένη εκπαίδευση που τους διαφοροποιεί σημαντικά στις διαδικασίες αξιολόγησης στον εργασιακό τους χώρο. Τα μαθήματα μας δίνουν την ευκαιρία στους φοιτητές να αποκτήσουν δεξιότητες και προσόντα που αναζητούν οι σύγχρονες επιχειρήσεις , και να διασυνδέσουν τη θεωρητική με τη πρακτική γνώση.

 

Σύμφωνα με το Ν.3839/2010 και το προεδρικό διάταγμα 152/240-ΦΕΚ 5/11/2013-4107 μόνο τα πιστοποιητικά που εκδίδονται από δημόσιο φορέα, σαν το δικό μας Πανεπιστήμιο, είναι αναγνωρισμένα. Το πρόγραμμα μας είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς ποιότητας, χρόνου και τιμής στα πιστοποιημένα προγράμματα e-learning.

 

Το Πρόγραμμα Σπουδών έχει 8 Θεματικές ενότητες, με μαθήματα που διαρκούν από 1-3 μήνες. (https://elearning.ec.unipi.gr/elearning/thematic-area/)

  • Οικονομικά της Αγοράς
  • Περιβάλλον και Επενδύσεις: Οικονομική Ανάλυση και Θεσμικό Πλαίσιο
  • Προβλέψεις και Χρηματοδότηση Επενδύσεων
  • Οικονομικά της Εκπαίδευσης
  • Επιχειρηματική Οικονομική
  • Σύγχρονα εργαλεία στη Διαχείριση της Υγείας
  • Ξένες Γλώσσες και Πληροφορική
  • Εφαρμοσμένες Γνώσεις στην Αγορά

Στο νέο μας κύκλο έχουν προστεθεί πολλά νέα μαθήματα όπως:

Η επιτυχής ολοκλήρωση των μαθημάτων οδηγεί στη χορήγηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης ή Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης. Στα ήδη χαμηλά δίδακτρα μας, ισχύουν επιπλέον εκπτώσεις σε άνεργους, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ, φοιτητές και δημοσίους υπαλλήλους.

 

Η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών είναι στις 10 Ιανουαρίου, 2014. Για περισσότερες πληροφορίες, πλήρη λίστα μαθημάτων και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα https://elearning.ec.unipi.gr/elearning/. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Διαχείρισης Σπουδαστών στο τηλέφωνο: 210.41.42.055 και με email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.