WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Άρωμα Χριστουγέννων στα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ»

Rodion paideiaΧαρούμενες παιδικές μελωδίες από δεκάδες μικρά ντυμένα ξωτικά, εντυπωσιακά χορευτικά κόλπα με ήρωες λιλιπούτειους Αγιοβασίληδες κι έξοχες ερμηνείες πάνω και κάτω από τη σκηνή πλημμύρισαν τον γιορτινό χώρο του αθλητικού κέντρου «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» την προηγούμενη Κυριακή.

 

Rodion Xristougenna13aΤο πρόγραμμα ξεκίνησε με πρωταγωνιστές τους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου και την παράσταση «Τα Χριστούγεννα μιας Τρελοπαρέας». Λύκοι ζαχαροπλάστες, γουρουνάκια πηλοπλάστες, ποντίκια τυροκόμοι, ψάρια στεριανά φουσκολόγοι, πρόβατα μελιστάλαχτα, καρχαρίες οδοντίατροι, φίδια συγγραφείς, αράχνες εντομολόγοι, πρότειναν εναλλακτικά στολίδια για να στολίσουν τα έλατα. Οι θεατές χειροκρότησαν τα ταλέντα των μικρών πρωταγωνιστών με μεγάλο ενθουσιασμό.


Μετά τη διασκεδαστική παράσταση ακολούθησαν οι μαγευτικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες των μουσικών συνόλων του σχολείου, υπό τη διεύθυνση του καθηγητή μουσικής κ. Γιάννη Χατζή και της υπεύθυνης της χορωδίας κ. Ευανθίας Κρητικού.


Rodion Xristougenna13bΤη σκυτάλη πήραν οι χορευτές του σχολείου όπου παρέσυραν τους θεατές σε χριστουγεννιάτικους χορευτικούς ρυθμούς υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής κ. Μαρίας Λεβέντη.

 

Το χριστουγεννιάτικο μενού δεν τελείωσε εδώ. Η θεατρική παράσταση των μαθητών της Α’ και Β΄Δημοτικού ήταν γεμάτη γιορτινές εκπλήξεις και ευχές. «Χαρούμενες γιορτές» και φέτος ευχήθηκαν λοιπόν τα πλάσματα της Γιορτινής Φαντασίας από τη Χώρα των Χαμένων Χαρταετών. Ο τίτλος της παράστασης ήταν «Οι χελώνες του Βαρώνου και η Φρικαντέλλα», βασισμένη στα ομότιτλα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά στο πλαίσιο του αφιερώματος στον μεγάλο συγγραφέα σε διασκευή- σκηνοθεσία της Μυρσίνης Λενούδια.

 

Rodion Xristougenna13cΚαθ’ όλη τη διάρκεια των δρώμενων τα βλέμματα των παρευρισκόμενων στο σχολείο κέρδισε το χριστουγεννιάτικο bazaar που διοργανώθηκε άψογα γι’ ακόμα μια φορά από τους μαθητές του Δημοτικού και του Γυμνασίου των εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ». Όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο πανηγύρι απόλαυσαν τη μαγική ατμόσφαιρα που παρέπεμπε σε σκηνικό χολιγουντιανής παραγωγής με θέμα το χωριό του Αϊ-Βασίλη! Οι μαθητές με βοηθούς τους εκπαιδευτικούς και συνεργάτες τους γονείς τους είχαν ετοιμάσει με μεράκι ποικίλες ευφάνταστες κατασκευές με χαρακτήρα χριστουγεννιάτικο κι όχι μόνο, καθώς και εδέσματα αλμυρά και γλυκά που στόλιζαν τους γιορτινούς πάγκους τους. Το θερμόμετρο μπορεί να είχε σημειώσει κατακόρυφη πτώση, όμως οι μικροί πρωταγωνιστές-άγγελοι της βραδιάς μόνο ζεστασιά μας έκαναν να αισθανόμαστε μέσα από τα λαμπερά μάτια και τα πλατιά τους χαμόγελα. Τα έσοδα για τα οποία σκληρά αλλά δημιουργικά εργάστηκαν όλη την εβδομάδα ήταν αρκετά για να νιώσουν ικανοποίηση που κι αυτοί από τη μεριά τους προσπάθησαν να βοηθήσουν το σημαντικό έργο του συλλόγου "Save an Αngel"! Χρόνια πολλά, υγιή και δημιουργικά σε όλο τον κόσμο με την ευχή κάθε παιδί να μπορεί να ονειρεύεται! 

 Rodion Xristougenna13d  Rodion Xristougenna13e

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.