WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συγχαίρει «διπλά» τα Εκπαιδευτήρια Δούκα για τις διεθνείς διακρίσεις τους και για τους καινοτόμους εκπαιδευτικούς τους που κατέκτησαν την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών!

Doukas finalΟ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κάρολος Παπούλιας, συγχαίρει τον κ. Κωνσταντίνο Ι. Δούκα, σε συνέχεια της ανάδειξης των Εκπαιδευτηρίων Δούκα ως το μοναδικό ελληνικό σχολείο που έλαβε διπλή διάκριση στο πλαίσιο των δύο Παγκοσμίων Προγραμμάτων της Microsoft.


Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κατέκτησαν την 1η θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών της Microsoft.

 

Doukas PapouliasΗ Δρ. Σοφία Παπαδοπούλου και ο κ. Βασίλης Οικονόμου, οι καινοτόμοι e-εκπαιδευτικοί των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, διακρίθηκαν ως Πρωτοπόροι Εκπαιδευτικοί (Expert Educators) 2014, από τη Microsoft, κατακτώντας την 1η θέση στην τελική φάση του Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτοπόρων Εκπαιδευτικών για την δραστηριότητά τους «Από το μέρος …στο όλον…». Πρόκειται, μάλιστα, να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Φόρουμ Εκπαίδευσης, τον Μάρτιο του 2014, στη Βαρκελώνη.


Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα «Το Σχολείο του Μέλλοντος - Σήμερα» Microsoft World Tour School και Mentor School


Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα «Το Σχολείο του Μέλλοντος - Σήμερα» έχουν επιλεγεί ως “World Tour School” αποτελώντας ένα από τα μόλις 30 σχολεία, σε όλο τον κόσμο, με αυτή τη διάκριση. Ο ρόλος τους πολύ σημαντικός, καθώς έχουν αναλάβει να είναι Mentor School, βοηθώντας, διεθνώς, άλλα σχολεία στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας τους, αξιοποιώντας παράλληλα την τεχνολογία.


Ένα Σχολείο πρότυπο, σημείο αναφοράς τόσο για την ελληνική όσο και τη διεθνή εκπαιδευτική κοινότητα.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.