WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία - «Δες τον κόσμο γύρω σου…αλλιώς»

Doukas finalΣτο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, στις 3 Δεκεμβρίου, τα Εκπαιδευτήρια Δούκα σε συνεργασία με το Σ.Κ.Ε.Π. - Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους και το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», διοργανώνουν εκδήλωση με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών και την καλλιέργεια θετικής στάσης απέναντι στη διαφορετικότητα με τίτλο:


«Δες τον κόσμο γύρω σου… αλλιώς».


Τα παιδιά, μέσα από τη συμμετοχή τους σε οργανωμένες δραστηριότητες, ψυχαγωγικά παιχνίδια, καλλιτεχνικές συμπράξεις αλλά και βιωματικές παρεμβάσεις, θα έχουν τη δυνατότητα να αντιληφθούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρίες στην καθημερινότητά τους και να εστιάσουν τόσο στις δυνατότητές τους όσο και στα δικαιώματά τους μέσα σε μια οργανωμένη κοινωνία.


Πρόκειται για μια δράση ευαισθητοποίησης που εντάσσεται στο ευρύτερο πρόγραμμα Κοινωνικής και Συναισθηματικής Ανάπτυξης «Στάση Ζωής», το οποίο εφαρμόζεται στα Εκπαιδευτήρια Δούκα.


Οι επιμέρους εκδηλώσεις, που απευθύνονται και σε γονείς, εδραιώνονται σε δύο άξονες, κινητικό και πολιτιστικό και θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.