WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ροδίων άθλησις - Μαραθώνιος Χορού

Rodion athlisisΓια 3η συνεχή χρονιά το Αθλητικό Σωματείο «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις» και τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» διοργανώνουν Μαραθώνιο Χορού.


Ο 3ος Μαραθώνιος Χορού θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου από τις 17:00 έως τις 20:00, στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του «ΡΟΔΙΩΝ άθλησις».

 

Rodion marathoniosxorouΟι καθηγητές χορού-γυμναστές Μαρία Λεβέντη, Θωμάς Κώστας, Μαρία Ριζοπούλου και Αναστασία Καστρουνή θα διδάξουν reggaetton, salsa, bachatta, tango, rock n’ roll, zumba , line dances και fight bo.


Θα χορέψουμε, θα διασκεδάσουμε και θα γυμναστούμε ενώ παράλληλα θα ενισχύσουμε με τον δικό μας τρόπο, τον σύλλογο γονέων και φίλων παιδιών που χρήζουν μεταμόσχευσης μυελού των οστών «ΡΟΔΑΥΓΗ».


Φορέστε τα αθλητικά σας παπούτσια, την καλή σας διάθεση και ελάτε να στείλουμε την αγάπη μας, το δικό μας μήνυμα ανθρωπιάς απλά, χορεύοντας. Για τη συμμετοχή σας δεν χρειάζονται γνώσεις χορού. Αρκεί η διάθεσή σας για να ακολουθήσετε τα βήματα τα οποία θα διδάσκονται εκείνη τη στιγμή από τους έμπειρους δασκάλους. Ελάτε μόνοι σας ή με την οικογένεια και τους φίλους σας.


Είναι άξιο να σημειωθεί ότι τα περσινά έσοδα (1.200€) διατέθηκαν στον Οργανισμό «Η Ρόδος για τη ζωή» για την αγορά υστεροσκοπίου για το Γ.Ν. Ρόδου.


Κόστος Συμμετοχής: € 3,00 (ενιαίο για παιδιά και ενήλικες)

Χορηγοί Επικοινωνίας: Irida TV, Ραδιόφωνο Λυχνάρι, Rhodos Events.gr, RodosReport.gr, Iporta.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.