WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ανοιχτή Ημέρα Ενημέρωσης, 29 Νοεμβρίου 2013

City Unity final2013«ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» ΓΙΝΕ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ


Το τμήμα Τουρισμού και Φιλοξενίας του City Unity, θα φιλοξενήσει μια ανοιχτή ημέρα ενημέρωσης την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου και ώρες από 16:00 έως 20:00 στο Palmyra Beach Hotel, Λεωφόρος Ποσειδώνος 70 Γλυφάδα.

 

CUC tourismos Noe13

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας και να συναντήσουν το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους σπουδαστές μας, που θα έχουν την ευχαρίστηση να απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση μπορεί να έχουν. Ελάτε να ενημερωθείτε για τα προνομιακά πακέτα διδάκτρων, τη διαμονή, τις υπηρεσίες σταδιοδρομίας και τις ευκαιρίες απασχόλησης.


Η μέρα ενημέρωσης του City Unity θα προσφέρει ένα ανεπίσημο, ανοικτό φόρουμ για να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα σπουδών και τις υπηρεσίες του Сity Unity.


Υποψήφιοι σπουδαστές, οι οικογένειές τους και όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα μπορούν να καλούν στο 210 8983022 ή στο email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. / www.cityunity.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.