WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας για τις «Βιβλιοδρομίες»

Ekpaideutiria GeitonaΚατά τη χτεσινή 6η Διοργάνωση των Αριστείων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Συλλόγου Διαφημιζομένων Ελλάδος, το Αριστείο Εταιρικής Υπευθυνότητας στην κατηγορία «Κοινωνία» για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις απενεμήθη στα Εκπαιδευτήρια ΓΕΙΤΟΝΑ για την κοινωνική τους προσφορά σε παιδιά απʼ όλη την Ελλάδα με το Πρόγραμμα «Βιβλιοδρομίες», το οποίο πραγματοποιείται επί 15 συνεχείς σχολικές χρονιές και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO.

 

Ekpaideutiria Geitona Aristeia2013aΗ Τελετή Βράβευσης έγινε στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση, παρουσία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Ναζιανζού, κου Θεοδώρητου και του Υπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, κου Σ. Κεδίκογλου.


Ekpaideutiria Geitona Aristeia2013bΑξίζει να σημειωθεί ότι στα δεκαπέντε χρόνια της διαδρομής των ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΩΝ, περισσότεροι από είκοσι δύο χιλιάδες (22.000) μαθητές και μαθήτριες από όλη την Ελλάδα έχουν διαγωνιστεί σε τουλάχιστον 180 διαφορετικούς τίτλους παιδικών λογοτεχνικών βιβλίων.

 

Ekpaideutiria Geitona Aristeia2013c

Το Αριστείο απονεμήθηκε στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΙΤΟΝΑ, κο Ελευθέριο Γείτονα, ο οποίος ευχαρίστησε τον ΣΔΕ για την βράβευση και την αναγνώριση του προγράμματος των «Βιβλιοδρομιών» ως πρόγραμμα που στοχεύει στην προώθηση της φιλαναγνωσίας σε μαθητές και μαθήτριες της Δʼ , Εʼ και Στʼ Δημοτικού.


Ο 16ος Διαγωνισμός «Βιβλιοδρομίες 2014» θα εξαγγελθεί σε λίγες ημέρες.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.