WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

The Executive Family Project: “Competent Families Day” από το ALBA

ALBATo ALBA Graduate Business School at The American College of Greece διοργανώνει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συνέδριο με θέμα την ανάπτυξη δεξιοτήτων στην παιδική ηλικία και το ρόλο της οικογένειας και των εταιριών στην ενδυνάμωση των παιδιών και στην ανάπτυξη χαρακτηριστικών όπως η αυτογνωσία, η δημιουργικότητα, η ανθεκτικότητα και η επιχειρηματικότητα.


Στόχος του Competent Families Day είναι να προσφέρει τη δυνατότητα σε ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς, στελέχη επιχειρήσεων και γονείς να έχουν ενεργή συμμετοχή σε ένα forum συζήτησης, ανταλλαγής απόψεων και επικοινωνίας, προκειμένου να προταθούν νέοι τρόποι και να σχεδιαστούν νέες δράσεις που θα βοηθήσουν τα παιδιά να αναπτυχθούν, να ανακαλύψουν τις δυνατότητες και τα ταλέντα τους και να ανθίσουν. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την πρωτοβουλία, καλούνται να αναλάβουν οι εταιρίες, ώστε να παρέχουν στα παιδιά του προσωπικού τους, αλλά και σε οικογένειες ευαίσθητων ομάδων, αντίστοιχες ευκαιρίες και δυνατότητες.


Περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τη συμμετοχή στο Competent Families Day, στο https://www.alba.edu.gr/executive/Pages/ExecutiveFamilyProject.aspx

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.