WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Φυσικοθεραπεία στην Ελλάδα από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

AMC finalΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, απαντώντας στις απαιτήσεις του σύγχρονου Έλληνα Φυσικοθεραπευτή και εντοπίζοντας το κενό που υπάρχει στην χώρα μας στον κλάδο της Υγείας, προσφέρει το μοναδικό στην Ελλάδα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Φυσικοθεραπεία (MSc Physiotherapy) σε συνεργασία με το δημόσιο Πανεπιστήμιο University of East London.

 

AMC physiotherapyΤο πρόγραμμα απευθύνεται σε αποφοίτους αναγνωρισμένων Σχολών Φυσικοθεραπείας. Έχει στόχο την εξειδίκευση των φοιτητών στο γνωστικό αντικείμενο της έρευνας και στην κριτική αξιολόγηση της επιστήμης της Φυσικοθεραπείας, καθώς και την καλλιέργεια κριτικού και ερευνητικού πνεύματος γύρω από τις σύγχρονες Φυσικοθεραπευτικές θεωρήσεις και πράξεις. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα αποσκοπεί:

• στο να προσδώσει τις κατάλληλες δεξιότητες σχετικά με την συστηματική ανάλυση των αποτελεσμάτων της σύγχρονης έρευνας γύρω από τους τομείς της Φυσικοθεραπείας

• στο να εντρυφήσει ο φοιτητής στις τεχνικές που θα χρησιμοποιήσει στην έρευνα αλλά και στην κλινική εφαρμογή

• στην πρακτική κατανόηση για το πως η έρευνα χρησιμοποιείται για την ερμηνεία αλλά και δημιουργία της γνώσης αλλά και την εφαρμογής της, διεκπεραιώνοντας μια πρωτότυπη πτυχιακή εργασία.


Το πρόγραμμα διδάσκεται στην ελληνική γλώσσα και είναι μονοετούς διάρκειας, με δυνατότητα έναρξης την περίοδο του Σεπτεμβρίου ή του Φεβρουαρίου, ενώ το ωριαίο πρόγραμμα μαθημάτων έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τις ανάγκες εργαζόμενων φοιτητών.

Οι αιτήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και οι θέσεις εισακτέων είναι συγκεκριμένες και οριζόμενες από το Πανεπιστήμιο της Μ.Βρετανίας.


Περισσότερες πληροφορίες: https://www.amc.edu.gr/study-programs/postgraduate-programs/ma-school-of-health/msc-physiotherapy.html

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.