WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

OPEN DAY, 4 Σεπτεμβρίου 2013

IST newOPEN DAY
4 Σεπτεμβρίου 2013, Ώρα 17:30
IST
Πειραιώς 72, Μοσχάτο


Μία ημέρα αφιερωμένη στο μέλλον σας!

 

Αποκτήστε διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο από φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, μένοντας στην Αθήνα και σπουδάζοντας στο IST.


Την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 17:30 το IST διοργανώνει στις εγκαταστάσεις του ένα Open Day (Ανοικτή Ενημέρωση) για υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τους.

 

To IST, φροντίζοντας να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις, υιοθετεί νέα πρωτοποριακά μοντέλα σπουδών και διευρύνει τις συνεργασίες του με διακεκριμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, έχοντας πάντοτε ως επίκεντρο τον φοιτητή και ως κύριο μέλημα τη σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας.


Ελάτε να ενημερωθείτε για τα νέα προσφερόμενα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, αλλά και να συνομιλήσετε με εκπροσώπους του University of London International Programmes και του London South Bank University και με καθηγητές του IST, ανταλλάσοντας απόψεις και εμπειρίες.


Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 2 Σεπτεμβρίου 2013, www.ist.gr, 210 4822222


Σύντομο Προφίλ: IST
Tο IST είναι ένα πολυδύναμο και πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό ίδρυμα με άδεια από το Υπουργείο Παιδείας. Σε συνεργασία με φημισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού, προσφέρει μια σειρά προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών (συμπεριλαμβανομένων και ευέλικτων Supported Distance Learning προγραμμάτων) και διετών προγραμμάτων Επαγγελματικής Κατάρτισης & Εξειδίκευσης σε τρεις ευρείς επιστημονικούς τομείς:
• Επιχειρησιακές & Οικονομικές Επιστήμες
• Επιστήμη Υπολογιστών - Πληροφορική
• Ανθρωπιστικές Επιστήμες & Επιστήμες Υγείας

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST: www.ist.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.