WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Υποτροφίες σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ypotrofies2Στα πλαίσια της φιλοσοφίας του που είναι να φροντίζει για την πλήρη και έγκυρη ενημέρωση του κοινού για κάθε εκπαιδευτικό θέμα, το eduadvisor.gr εγκαινιάζει την καινούρια κατηγορία «Υποτροφίες».


Στην εποχή των δύσκολων οικονομικών συγκυριών, οι δυνατότητες χρηματοδότησης των σπουδών που προσφέρονται από εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς αποτελεί σημαντική πληροφόρηση. Όσοι λοιπόν θέλουν να ενημερωθούν για τις υποτροφίες που προσφέρονται για σπουδές και άλλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες, σε Ελλάδα και εξωτερικό, δεν έχουν παρά να επισκεφτούν στο eduadvisor.gr την κατηγορία «Υποτροφίες» και από εκεί να επιλέξουν την υποκατηγορία που τους ενδιαφέρει.

 

Ypotrofies edu

Ακολουθώντας την φιλοσοφία των καταχωρημένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων και οργανισμών, έτσι και σε αυτήν την νέα κατηγορία προσφέρονται αναλυτικές και επικαιροποιημένες πληροφορίες για την κάθε υποτροφία. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί επίσης να βρει κατηγοριοποιημένους όλους τους φορείς που προσφέρουν υποτροφίες με αναλυτικά στοιχεία επικοινωνίας, ενώ υπάρχει και γενική πληροφόρηση για το τι ακριβώς είναι οι υποτροφίες και τα διάφορα κληροδοτήματα τα οποία χορηγούν υποτροφίες.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.