WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Βράβευση των νικητών του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Crazy Business Ideas

IST newΠέμπτη, 13 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο IST College


Το IST College, σε μία ανοιχτή προς το κοινό εκδήλωση βραβεύει την Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:30 τις 3 καλύτερες ιδέες του διαγωνισμού Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας “Crazy Business Ideas” που διοργάνωσε το Κολλέγιο για 3η συνεχή χρονιά με στόχο να παροτρύνει νέους ανθρώπους από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους για ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία, αλλά και να τις μετουσιώσουν σε επιχειρηματική πράξη! O Διαγωνισμός τελεί υπό την Αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.).

 

IST CrazyBI2013Μετά από 4 μήνες διάρκεια διαγωνισμού, 161 «τρελές» επιχειρηματικές ιδέες, 8.127 ψήφους & αξιολόγηση από επιτροπή 8 διακεκριμένων επιχειρηματιών και ακαδημαϊκών, η ημέρα βράβευσης των 3 καλύτερων ιδεών του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Crazy Business Ideas 2013 που διοργάνωσε το IST College για 3η συνεχή χρονιά έφτασε!


Θέλουμε να το γιορτάσουμε όλοι μαζί και σας περιμένουμε την Πέμπτη, 13 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο IST College, Πειραιώς 72, Μοσχάτο.


Θα δούμε τις ιστορίες επιτυχίας δύο ελληνικών start ups, της GloVo και της Moodeet, θα παρακολουθήσουμε την παρουσίαση των 6 επικρατέστερων ιδεών του διαγωνισμού, θα αναδείξουμε τους 3 νικητές και…θα το γιορτάσουμε σε ένα πάρτι παρέα με το MTV!


Είσοδος ελεύθερη!

 

Βραβεία διαγωνισμού

Ο νικητής του πρώτου βραβείου θα λάβει €10.000 αρχικό κεφάλαιο για να μετατρέψει την ιδέα του σε επιχείρηση. Το 2ο και 3ο βραβείο θα είναι πλήρης υποτροφία για προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα αντίστοιχα.

 

Κριτική Επιτροπή

ΠΡΟΕΔΡΟΣ

  • Κωνσταντίνος Μίχαλος: Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Β.Ε.Α.), Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, SWAN Α.Ε.

ΜΕΛΗ

  • Ονίκ Παλλαντζιάν: Γενικός Διευθυντής Europa Profil Αλουμίνιο ΑΒΕ
  • George Elliott: Owner, Naftilia Asset Management
  • Αλέξανδρος Κωστόπουλος: Διευθύνων Σύμβουλος, Foresight και Founder of the international public diplomacy campaign Repo(we)rGreece
  • Alice Corovessi: Founder, Plus Energy Lab και ιδρυτικό μέλος της Startegy
  • Γιώργος Βούλγαρης: Director, Start Igniter
  • Ελευθέριος Παπαθανασίου: Πρύτανης IST College
  • Γιάννης Τσάκαλος: Σύμβουλος επιχειρήσεων, Λέκτορας σε marketing και management


www.crazybusinessideas.gr. Γιατί μόνο τρελές ιδέες μπορούν να σώσουν την Ελλάδα!


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST College: www.ist.gr

 

Σύντομο Προφίλ: IST College

Το IST College, το πρώτο επιχειρησιακό κολλέγιο στο χώρο της Ελληνικής εκπαίδευσης, ιδρύθηκε το 1989 με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και την άμεση σύνδεσή της με την αγορά εργασίας. Διατηρεί από το 1992 συνεχή σύμβαση δικαιόχρησης (franchise) για την υλοποίηση προγραμμάτων σπουδών στην Ελλάδα, για την απόκτηση τίτλων σπουδών Bachelor’s και Master’s που χορηγούνται απευθείας από το University of Hertfordshire, ένα από τα πρότυπα επιχειρησιακά πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.