WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

13oι Θεατρικοί Μαθητικοί Αγώνες “ακτίς ονείρου 2013”

Protypa Thess2Ολυμπιακό Μουσείο - ΟΛΥΜΠΙΟΝ 26 Μαΐου – 2 Ιουνίου 2013


Ας αφήσουμε μια αχτίδα ονείρου να ζεστάνει τις καρδιές μας………

 

Τα Πρότυπα Εκπαιδευτήρια Θεσσαλονίκης διοργανώνουν για 13η συνεχόμενη χρονιά τους Θεατρικούς Μαθητικούς Αγώνες ‘’ακτίς ονείρου 20013’’ από την Κυριακή 26 Μαΐου ως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, στο θέατρο του Ολυμπιακού Μουσείου και στο κινηματοθέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ, με συμμετοχή δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και θεατρικών παιδικών ομάδων από την Ελλάδα και την Κύπρο.

 

Protypa Akti

Η θεατρική συνάντηση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη.


Στόχος μιας τέτοιας κίνησης είναι και η φιλανθρωπική ταυτότητα της συνάντησης, αφού η συγκέντρωση χρηματικού ποσού, που θα προκύψει από τα εισιτήρια των θεατών (προαιρετικό εισιτήριο 2 €), δίδεται κάθε χρόνο σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που μεριμνούν για παιδιά.


Τα έσοδα της φετινής συνάντησης θα δοθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ DOWN για την ενίσχυση του έργου του.


Τις θεατρικές παραστάσεις θα παρακολουθήσει ειδική επιτροπή που αποτελείται από εκπαιδευτικούς, θεατρολόγους, ηθοποιούς και δημοσιογράφους, βραβεύοντας στην τελετή λήξης όλους τους συντελεστές και δίδοντας επαίνους και βραβεία στα συμμετέχοντα θεατρικά σχήματα.


Σας καλούμε όλους να παρακολουθήσετε τις παραστάσεις των 13ων Θεατρικών Μαθητικών Αγώνων «ακτίς ονείρου 2013» που θα πραγματοποιηθούν στο Ολυμπιακό Μουσείο Θεσσαλονίκης και στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον, από την Κυριακή 26 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013.


Πληροφορίες-Κρατήσεις θέσεων: τηλ. 2310-300002, e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

* ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.