WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Παιδικό Φεστιβάλ 2013 «Έλα, δες … γέλιο βρες!!!» από το Τμήμα Παιδαγωγικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας

AMC finalΤο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας στις 15 Μαϊου διοργάνωσε το Σάββατο 18 Μαϊου το Παιδικό Φεστιβάλ «ΕΛΑ, ΔΕΣ … ΓΕΛΙΟ ΒΡΕΣ!!!» στον υπαίθριο, καταπράσινο προαύλιο χώρο του campus Αμαρουσίου.

 

AMC Vres5Πολλοί ήταν οι μικροί μας φίλοι 3-10 ετών και οι οικογένειές τους που πλημμύρισαν με λαμπερά χαμόγελα και θετική ενέργεια τον χώρο, ο οποίος άλλαξε μορφή και προσέφερε διαδραστικές, ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές δράσεις, εργαστήρια εικαστικών και workshops κινητικής αγωγής. Όλες τις δράσεις σχεδίασαν και πραγματοποίησαν οι φοιτητές του τμήματος Παιδαγωγικών του κολλεγίου υπό την εποπτεία των ακαδημαϊκών του τμήματος, οι οποίοι είχαν και την πρωτοβουλία για την όλη διοργάνωση.


Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν ΜΑΖΙ με τον γονιό / τους γονείς τους στις δράσεις, γιορτάζοντας τη Διεθνή Ημέρα Οικογένειας και περνώντας ποιοτικό χρόνο ΜΑΖΙ.


Στόχος του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι το Παιδικό Φεστιβάλ «ΕΛΑ, ΔΕΣ … ΓΕΛΙΟ ΒΡΕΣ!!!» να γίνει ετήσιος θεσμός για την περιοχή, εμπλουτίζοντας κάθε χρόνο τις δράσεις του.


Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό για το φεστιβάλ στο www.amc.edu.gr

 

AMC Vres1  AMC Vres2  AMC Vres3  AMC Vres4

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.