WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

«Μια ανοιξιάτικη ημέρα…στο Νηπιαγωγείο»

Doukas newΓια γονείς και παιδιά 3-5 ετών

Σάββατο 25 Μαΐου, 11:00 – 14:00


Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα μας προσκαλούν μαζί με τα παιδιά μας, να περάσουμε ένα δημιουργικό και ευχάριστο πρωινό στο Νηπιαγωγείο τους.

 

Την ημέρα αυτή, μπορείτε να συμμετάσχετε μαζί με το παιδί σας σε διαφορετικά εργαστήρια με πολλαπλές δραστηριότητες.

 

Doukas Anoixiatiki Mera 2013

Η Προσχολική Εκπαίδευση αποτελεί μια κρίσιμη περίοδο. Στα δύο αυτά χρόνια, τα παιδιά θα κοινωνικοποιηθούν κάνοντας παράλληλα τα πρώτα εκπαιδευτικά βήματα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, η γνώση να προσεγγίζεται με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, ώστε να αγαπήσουν το σχολείο και τη μάθηση!

 

Στα πρώτα τέσσερα με πέντε χρόνια της ζωής του, ο άνθρωπος διαμορφώνει το μισό σχεδόν των δυνατοτήτων της ψυχικής και νοητικής του εξέλιξης.

 

Το πρώτο και πιο σημαντικό «μαθησιακό περιβάλλον» αποτελούν οι αλληλεπιδράσεις και οι σχέσεις του με σημαντικούς «άλλους», στο σπίτι και στο σχολείο. Σε αυτό το πλαίσιο, όσο πιο ποιοτικές και ευχάριστες είναι οι εμπειρίες του, τόσο πιο θετικά θα επηρεαστεί η συναισθηματική και γνωστική του εξέλιξη. Η προσοχή, η φροντίδα, η εμπιστοσύνη και η αγάπη των ενηλίκων κάνουν τα παιδιά να αισθάνονται ασφαλή και τα ενθαρρύνουν να ακολουθήσουν την περιέργεια τους, να εξερευνήσουν, να τολμήσουν, να δοκιμάσουν και να μάθουν από τα λάθη τους.

 

Την «Ανοιξιάτικη Ημέρα» τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν τον κόσμο μέσα από τη ζωγραφική, τη μαγειρική, τα δημιουργικά παιχνίδια και την τεχνολογία.

 

Θέλουμε να αγαπήσουν τις ημέρες του σχολείου!

 

Δηλώσεις συμμετοχής στο www.doukas.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.