WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, την Υγεία, την Εργασία

Kapodistriako newΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2013-2014


Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση, την Υγεία, την Εργασία», είναι Διαπανεπιστημιακό - Διατμηματικό Πρόγραμμα και λειτουργεί στο Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.


Το ανωτέρω ΠΜΣ είναι διετές με τις κατευθύνσεις: «Συμβουλευτική Ψυχολογία» και «Συμβουλευτική» και έχει εγκριθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τις προβλεπόμενες διαδικασίες από το Υπουργείο Παιδείας (Υπουργική Απόφαση: αρ. 93941/Β7 δημοσιευμένη στο ΦΕΚ 2455/2-12-2008 τ. Β΄ και τις διατάξεις του ν.3685/2008, ΦΕΚ 148/6-7-2008 τ.Α’).

 

Για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014 προβλέπεται η εισαγωγή είκοσι (20) φοιτητών/τριών (δέκα (10) για την κατεύθυνση «Συμβουλευτική Ψυχολογία» και δέκα (10) για την κατεύθυνση «Συμβουλευτική»).


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται για πληροφορίες και παραλαβή των εντύπων αίτησης και υπεύθυνης δήλωσης α) τη Γραμματεία του Τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία του Πανεπιστημίου Αθηνών Ναυαρίνου 13 Ισόγειο - γραφείο 8 και β) τις ιστοσελίδες των συνεργαζομένων Τμημάτων: www.ecd.uoa.gr και www.socadm.duth.gr

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013


Για να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.