WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών MBA-Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Εξ αποστάσεως-on line) (στην Ελληνική)

Panepistimio Leukosias ATEITHΤο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Εξ αποστάσεως - on line MBA). Το πρόγραμμα, με διάρκεια 16 μηνών, είναι αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται στην ελληνική γλώσσα, με φιλικό προς τους φοιτούντες τρόπο και μαθησιοκεντρικό προσανατολισμό. Απευθύνεται ιδιαίτερα σε όσους έχουν ανάγκη για μεταπτυχιακές σπουδές αλλά δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν επειδή εμποδίζονται από οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τη μεγάλη απόσταση από άλλα ΑΕΙ.


Τον Ιούνιο 2013 θα ξεκινήσουν δύο Τμήματα – εξ αποστάσεως- με έδρα τη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων (ΑΑΔΑΕ) του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.


Ειδικότερα θα λειτουργήσουν τα Τμήματα:

  • Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Γενικό Τμήμα)
  • Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (με εξειδίκευση στη “Διοίκηση Επιχειρήσεων Γεωργίας και Τροφίμων”).

Σε ορισμένο αριθμό φοιτητών, προβλέπεται η χορήγηση υποτροφιών (με έκπτωση επί των διδάκτρων).

 

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στους συνδέσμους:
https://www.farm.teithe.gr/ και https://goo.gl/oVdop


Όσοι ενδιαφέρονται για τη φοίτησή τους από τον «πόλο» της Θεσσαλονίκης, θα πρέπει να στείλουν, μέχρι την Κυριακή 16 Ιουνίου, την Αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και (μόνο) την Αίτηση, σε ηλεκτρονική μορφή (με σάρωση), στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


*Πληροφορίες δίνονται επίσης και στα τηλέφωνα: 2319791349 & 2310791340 καθώς και από τη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.