WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ Πλήρους Φοίτησης «Μάρκετινγκ & Επικοινωνία» του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

OPAΤο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Μάρκετινγκ και Επικοινωνία» λειτουργεί αδιάλειπτα από τον Οκτώβριο του 1998. Μέσα στα 15 αυτά χρόνια, οι περισσότεροι από τους 360 απόφοιτους του τμήματος Πλήρους Φοίτησης, στελεχώνουν φορείς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καταξιωμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και δραστηριοποιούνται ως επιτυχημένοι επιχειρηματίες.


Το έμπειρο και διεθνώς καταξιωμένο εκπαιδευτικό προσωπικό του τμήματος Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια που απαιτούνται, προκειμένου οι φοιτητές να σταδιοδρομήσουν με επιτυχία στους επιστημονικούς τομείς του προγράμματος, απονέμοντας Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (MSc) με το κύρος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.


Από το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014, το πρόγραμμα θα λειτουργήσει με ακόμα περισσότερο εκσυγχρονισμένα μαθήματα (π.χ., Ψηφιακό Μάρκετινγκ & Κοινωνικά Δίκτυα, Διαφήμιση στο Διαδίκτυο, Συμπεριφορά Καταναλωτή, Επιχειρησιακή Επικοινωνία).


Οι σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι του προγράμματος εγγυώνται την αποτελεσματικότητά του και καθιστούν τη φοίτηση μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία: Live The Learning Experience!


Η περίοδος υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών για το ερχόμενο ακαδημαϊκό έτος ξεκίνησε και λήγει στις 3 Ιουνίου 2013.

 

Γραμματεία Πλήρους Φοίτησης:
Δεριγνύ 12, 10434 Αθήνα, 4ος όροφος.
Τηλέφωνο: 2108203432, Fax: 2108223802,
email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.