WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Καινοτόμα Μεταπτυχιακά Προγράμματα από το Aegean Omiros College

AegeanCollegeΤο Aegean Omiros College, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας προσφέρει πιστοποιημένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση και Οργάνωση Υπηρεσιών Υγείας (MBA with Health Management).

 

Απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες υγείας (ιατρούς, νοσηλευτές, επισκέπτες υγείας, διαιτολόγους, φαρμακοποιούς κ.λπ.), καθώς και σε άλλες ειδικότητες επαγγελματιών που εργάζονται ή σκοπεύουν να εργασθούν στον τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας.

 

Διάρκεια προγράμματος:           

FullTime - Πρόγραμμα: 1 ημερολογιακό έτος

PartTime - Πρόγραμμα: 2 ημερολογιακά έτη

Γλώσσα διδασκαλίας:   Αγγλικά*

 *Σημειώνεται ότι το Aegean Omiros College προσφέρει δωρεάν υποστήριξη στην Αγγλική γλώσσα στους σπουδαστές που επιθυμούν να βελτιώσουν το επίπεδό τους.

 

Επιπλέον στο Aegean Omiros College προσφέρονται:

  • MBA
  • MBA with Ecological Systems Management
  • MBA with Marketing
  • MBA with Accounting and Finance
  • MBA with Human Resources Management

 

Αυτός ο τίτλος σπουδών πιστοποιείται και απονέμεται από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες αποστείλατε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 210 3806 166 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.