WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Cinema Club από το Aegean Omiros College με «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας»

AegeanCollegeΠρεμιέρα με την ταινία «Μαθήματα Αμερικάνικης Ιστορίας» έκανε η Λέσχη Κινηματογράφου του Τομέα Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean Omiros College.

 

AegeanOmirosCinemaΠρόκειται για την ταινία του Βρετανού Τόνι Κέι, με τους Έντουαρντ Νόρτον και Έντουαρντ Φερλόνγκ, που κάνει μία δυναμική καταγγελία του φαινομένου των φυλετικών διακρίσεων και περιγράφει την ιστορία δύο αδελφών μέσα από τη στάση που κρατούν στη ζωή τους, μέσα σ’ ένα περιβάλλουν μισαλλοδοξίας και φόβου για το «διαφορετικό».


Μετά το τέλος της εκπαιδευτικής προβολής οι σπουδαστές των Τμημάτων Ψυχολογίας ανέλαβαν να αναλύσουν την ταινία ως προς τα φαινόμενα της βίας και της κακοποίησης που προβάλλει και να συσχετίσουν το ρόλο που διαδραματίζουν στον ψυχισμό του ατόμου σε περίοδο κρίσης, όπως είναι αυτή που διανύουμε.


*Η Λέσχη Κινηματογράφου που λειτουργεί στο πλαίσιο του Τομέα Υγείας και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Aegean Omiros College δημιουργήθηκε με γνώμονα την ευρύτερη επιμόρφωση των σπουδαστών.


Στις δραστηριότητες της Λέσχης Κινηματογράφου συγκαταλέγεται η προβολή γνωστών κινηματογραφικών ταινιών, οι οποίες εν συνεχεία γίνονται αντικείμενο σκέψης και ανάλυσης μέσα από ομιλίες επιστημόνων και συζήτηση με το κοινό.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.