WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)

Panepistimio LeukosiasΠρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Ελληνική MBA-Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (εξ αποστάσεως-on line) αναγνωρισμένο από τον ΔΟΑΤΑΠ

 

Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας προσφέρει αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ (Αρ. Απόφασης 119/20-7-2012) πρόγραμμα εξ αποστάσεως (on-line) Μεταπτυχιακών Σπουδών “Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA)” διάρκειας 16 μηνών.


Γλώσσα υλοποίησης του προγράμματος είναι η Ελληνική ενώ ο διδακτικός σχεδιασμός είναι μαθησιοκεντρικός και ιδιαίτερα φιλικός προς τους φοιτητές.


Το πρόγραμμα απευθύνεται ιδιαίτερα σε όσους έχουν ανάγκη για μεταπτυχιακές σπουδές υψηλού επιπέδου αλλά δυσκολεύονται να ενταχθούν και να παρακολουθήσουν ένα συμβατικό πρόγραμμα σπουδών επειδή εμποδίζονται από οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις ή τη μεγάλη απόσταση από τον τόπο μόνιμης κατοικίας τους.


Το Ιούνιο 2013 ξεκινά νέο Τμήμα - εξ αποστάσεως - με «πόλο» τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, σε συνεργασία με το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ασφαλιστικής του ΤΕΙ Κρήτης.


Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τη δομή και τους στόχους του καθώς και για τις προϋποθέσεις εισαγωγής σε αυτό μπορούν να πάρουν οι ενδιαφερόμενοι από την ιστοσελίδα: https://www.mba-online.unic.ac.cy/?lang=el ή αποστέλλοντας ένα e-mail στην κα Ελένη Χρυσαφοπούλου (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή στον κο Βαγγέλη Τσουκάτο (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).


Όσοι ενδιαφέρονται για τον «πόλο» της Κρήτης, στέλνουν, μέχρι την Τρίτη 24 Μαΐου 2013, την Αίτηση μαζί με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά, στη διεύθυνση του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (Λεωφόρος Μακεδονίτισσας 46, ΤΘ 24005, 1700, Λευκωσία, Κύπρος) και (μόνο) την Αίτηση, σε ηλεκτρονική μορφή (με σάρωση), στη ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Το ηλεκτρονικό έντυπο της αίτησης είναι διαθέσιμο στη δ/νση https://www.mba-online.unic.ac.cy/wp-content/uploads/2012/06/Unic_Application_Form.pdf

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.