WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

OPEN DAY Μια ξεχωριστή εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

KessarisΤα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙΣΑΡΗ ανοίγουν τις πόρτες τους και προσκαλούν μικρούς Kaissaris open dayκαι μεγάλους να περάσουν μια μέρα γεμάτη αθλητικές συναντήσεις, καλλιτεχνικά εργαστήρια, καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα, μαθητικές εργασίες, πειράματα, κατασκευές ρομποτικής, θεατρικές παραστάσεις, ομιλίες γνωστών συγγραφέων, ενημερώσεις για επίκαιρα θέματα, παιχνίδια, go-cart, μουσική, ζαχαροπλαστική, εκθέσεις ζωγραφικής και φωτογραφίας, και πολλές εκπλήξεις.


Οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου-Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων Καίσαρη εργάστηκαν με πολύ μεράκι και δημιουργικότητα για την οργάνωση της εκδήλωσης και απευθύνουν ένα ανοικτό κάλεσμα την Κυριακή 21 Απριλίου 2013 για όσους θέλουν να περάσουν λίγες ώρες κοντά τους (από τις 11.00 το πρωί έως τις 14.30 το μεσημέρι).


Kaissaris prosklisi open day“Η εκπαίδευση έχει σα στόχο της την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας και οφείλει να εκθέτει το μαθητή κάθε ηλικίας σε ποικιλία ερεθισμάτων και δράσεων” μας είπε ο διευθυντής των εκπαιδευτηρίων, κ. Ηλίας Καίσαρης. “Η εκδήλωση αυτή είναι η ευκαιρία να δείξουν οι μαθητές μας ότι το σχολείο είναι ένας χώρος όπου ο καθένας από αυτούς προσεγγίζει και κατακτά τη Γνώση μέσα από ενδιαφέρουσες καινοτόμες εκπαιδευτικές διαδικασίες και δημιουργικές δράστηριότητες.”

 

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.