WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ημέρα Καριέρας - IST College - 11 Απριλίου 2013

IST newΜεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας» που διοργάνωσε για 16η συνεχή χρονιά το IST College στις εγκαταστάσεις του, την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013.

 

IST CareerDay13aΜε τη συμμετοχή πλήθους μεγάλων εταιρειών, η «Ημέρα Καριέρας», παρά τη δυσχερή κατάσταση για την ελληνική οικονομία και κατ’ επέκταση την ελληνική αγορά εργασίας, έφερε σε επαφή τους φοιτητές και αποφοίτους του IST College με εκπροσώπους εταιρειών από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, βοηθώντας την ένταξη των φοιτητών στην αγορά εργασίας, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην ενίσχυση της απασχολησιμότητας των νέων.


IST CareerDay13bΤο IST College έχει ως κύριο μέλημα την ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος που στηρίζει, ενθαρρύνει και καλλιεργεί την σύγχρονη επιχειρηματικότητα, προάγει και παράγει νέες, καινοτόμες ιδέες που θα συμβάλλουν αποτελεσματικά στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της χώρας μας, αλλά και στην προώθηση της καινοτομίας, διάδοση του επιχειρηματικού πνεύματος και αύξηση της απασχολησιμότητας. Ο στόχος αυτός επιτυγχάνεται μέσω προγραμμάτων σπουδών άμεσα συμβατών με την αγορά εργασίας, μέσω συνεχούς εμπλουτισμού των μαθημάτων σε συνεργασία με τις επιχειρήσεις, αλλά και μέσω μίας πληθώρας δραστηριοτήτων όπως την οργάνωση σειράς ενεργειών για τους φοιτητές (Ημέρα Καριέρας, διαλέξεις, παρουσιάσεις, εκπαιδευτικές επισκέψεις, διαγωνισμός επιχειρηματικότητας και καινοτομίας Crazy Business Ideas, κλπ.).


Το IST College δραστηριοποιείται σε τρεις κύριους επιστημονικούς τομείς: των Οικονομικών & Επιχειρησιακών Επιστημών, της Επιστήμης Υπολογιστών-Πληροφορικής και των Ανθρωπιστικών Επιστημών & Επιστημών Υγείας, προσφέροντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών.

 

 

IST CareerDay13cΣύντομο Προφίλ: IST College

Το IST College, το πρώτο επιχειρησιακό κολλέγιο στο χώρο της Ελληνικής εκπαίδευσης, ιδρύθηκε το 1989 με στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και την άμεση σύνδεσή της με την αγορά εργασίας. Διατηρεί από το 1992 συνεχή σύμβαση δικαιόχρησης (franchise) για την υλοποίηση προγραμμάτων σπουδών στην Ελλάδα, για την απόκτηση τίτλων σπουδών Bachelor’s και Master’s που χορηγούνται απευθείας από το University of Hertfordshire, ένα από τα πρότυπα επιχειρησιακά πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το IST College: www.ist.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.