WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ IEK AKMH ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΣΤΕΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

AKMInewΤο ΙΕΚ ΑΚΜΗ αναλαμβάνει μία πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης, στα πλαίσια της οποίας θα συγκεντρώσει ενδύματα και υποδήματα για το Σύλλογο Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, που φροντίζει καθημερινά εκατοντάδες άπορες ελληνικές οικογένειες στην περιοχή της Αθήνας.

 

AKMI DimosAthinasΣυγκεκριμένα, την Τετάρτη 17 Απριλίου, 11:00-15:00, στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, στην οδό Χάμιλτον 10 & Πατησίων στο Πεδίο του Άρεως, κάθε πολίτης μπορεί να χαρίσει όσα είδη ένδυσης και υπόδησης επιθυμεί με μόνη προϋπόθεση να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.


Παράλληλα με τη δράση, θα πραγματοποιείται μικρό bazaar με πασχαλινές λαμπάδες, από τα μέλη του Συλλόγου, για την ενίσχυση του ταμείου του.


Λίγο πριν το Πάσχα, ο Σύλλογος Φίλων των Αστέγων του Δήμου Αθηναίων, θα μοιράσει τα είδη που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωση, μαζί με εορταστικές λαμπάδες, σε εκατοντάδες άπορες οικογένειες και μικρά παιδιά.


Την πρωτοβουλία θα στηρίξει με την παρουσία του, αλλά και με ρούχα από συνεργαζόμενες βιομηχανίες και βιοτεχνίες, ο σχεδιαστής Μάκης Τσέλιος, που επιμελείται των σπουδών Fashion Design του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.


Τα πράγματα που δεν χρειαζόμαστε ίσως είναι πολύ χρήσιμα σε πολλούς συνανθρώπους μας. Ακόμη και η πιο μικρή συμβολή του καθενός μας, είναι σημαντική, ας είμαστε όλοι εκεί.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.