WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ημερίδα για τη Γαστρονομία στο DEREE σε Συνεργασία με τις Εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ

DEREETo DEREE – The American College of Greece και οι Εκδόσεις ΙΚΑΡΟΣ διοργανώνουν ακαδημαϊκή ημερίδα με θέμα «Sublime Food: The Poetics and Realities of Gastronomy» με αφορμή την έκδοση από τον ΙΚΑΡΟ της μελέτης «H Νέα Ελληνική Κουζίνα» του Δρ. Αλβέρτου Αρούχ (Επίκουρος).

 

DEREE albert arouhΟ Δρ. Αρούχ, ένας από τους σημαντικότερους κριτικούς και μελετητές της ελληνικής γαστρονομίας, είναι ομότιμος καθηγητής του DEREE όπου δίδαξε για τέσσερις σχεδόν δεκαετίες.


[Ημερίδα «Sublime Food: The Poetics and Realities of Gastronomy» – Πέμπτη 11 Απριλίου 2013, 6 μμ έως 9 μμ – DEREE - The American College of Greece – Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή – Είσοδος δωρεάν – Πληροφορίες, κρατήσεις: 210 6009800 εσωτ. 1109]


Η γαστρονομία είναι ένα από τα βασικά συστατικά ενός πολιτισμού και η ημερίδα, στην οποία θα συμμετάσχουν καθηγητές του DEREE από διαφορετικά γνωστικά πεδία, θα εξετάσει το θέμα της γαστρονομίας από διαφορετικές οπτικές γωνίες:

DEREE Invitation Gastronomy

  • New Greek Cuisine Cooks Up Greekness – Dr. Albert Arouh, συγγραφέας και κριτικός γαστρονομίας, oμότιμος καθηγητής DEREE - The American College of Greece
  • Food: The Global Plate - Dr. Gregory Katsas, καθηγητής Κοινωνιολογίας
  • You Eat What You Are - Dr. Simos Magliveras, καθηγητής Ανθρωπολογίας
  • In Vino Poetica Veritas - Dr. Haris Vlavianos, ποιητής, καθηγητής Ιστορίας και Πολιτικών Επιστημών
  • An Art Lawful as Eating: Feasting in Shakespeare - Dr. Anastasia Logotheti, καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας
  • Of Feeding and Being Fed: Women Chefs in Food Films - Dr. Melenia Arouh, καθηγήτρια Φιλοσοφίας και Επικοινωνίας


Οι παρουσιάσεις θα είναι στην Αγγλική γλώσσα.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.