WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Panorama epixeirimatikotitasΜέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής), 12-14 Απριλίου 2013


Ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιορδάνης Λαδόπουλος και το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας διοργανώνουν για τρίτη φορά το πολυσυνέδριο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας στις 12-14 Απριλίου 2013.


Το περσινό Πανόραμα είχε πολύ μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή 150 πολύ αξιόλογων εισηγητών και περίπου 2.500 νέων.


Το συνέδριο έχει ως κύριο στόχο να ενημερώσει τους νέους σχετικά με τις τάσεις και προοπτικές για επιχειρηματικότητα και απασχόληση που παρουσιάζουν 20 επιχειρηματικοί κλάδοι - τομείς:


Ναυτιλία, Τουρισμός, Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Χρηματιστήριο, Mobile Services, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Consulting, Τρόφιμα, Logistics, Νανοτεχνολογία, Οργανικά Ηλεκτρονικά, Φαρμακευτικός κλάδος, Gaming, Ασφαλιστικός κλάδος, Social Media.


Συνολικά θα πραγματοποιηθούν πάνω από 30 εισηγήσεις ενώ θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 140 εισηγητές (Ανώτατα Στελέχη καινοτόμων Επιχειρήσεων, ανερχόμενοι και καταξιωμένοι Επιχειρηματίες καθώς και Ακαδημαϊκοί με έντονη ερευνητική δράση).


Όπως δήλωσε ο καθηγητής κ. Ι. Λαδόπουλος για την εκδήλωση: «Πέρα από ουσιαστική ενημέρωση, φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στη νέα γενιά, ελπίδα, όραμα και προοπτική. Σε μια περίοδο κατά την οποία η απαισιοδοξία είναι δικαιολογημένα διάχυτη στους νέους, στόχος μας είναι να αναδείξουμε την άλλη Ελλάδα που σε πείσμα των καιρών επιχειρεί,καινοτομεί, εξάγει και δημιουργεί πλούτο μετατρέποντας την κρίση σε ευκαιρία».


Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας αποτελεί συνέχεια των Εκδηλώσεων Διοικητικής Σκέψης οι οποίες για 33 χρόνια έφερναν σε επαφή την πανεπιστημιακή κοινότητα με τον επιχειρηματικό κόσμο μέσω εκδηλώσεων, συνεδρίων, επισκέψεων σε επιχειρήσεις και ημερών καριέρας.


Οι εταιρίες και φορείς που υποστηρίζουν την εκδήλωση είναι:

Πλατινένια Συμμετοχή: ΟΠΑΠ

Χρυσή Συμμετοχή: Chipita

Μεγάλη Συμμετοχή: ΤΑΝΕΟ


Με τη συνεργασία: Konrad Adenauer Stiftung, Περιφέρειας Αττικής, Κέντρο Επιχείρησης και Καινοτομίας Αττικής, Τεχνολογικό Πάρκο Αττικής

Συμμετέχοντες: Ernst & Young, MetLife Alico, Novartis, ΕΛΓΕΚΑ, Διακίνησις, Διακίνησις Port, Όμιλος Ελληνικά Χρηματιστήρια

Υποστηρικτές: Ελληνικά Πετρέλαια, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Αγροτική Ασφαλιστική, Upstream, iSquare, Microsoft, Unilever, Πλαίσιο, Hewlett-Packard


Βασικός χορηγός επικοινωνίας είναι η Καθημερινή.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.