WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Ανοικτή Ημέρα Ενημέρωσης των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Pan Pei newΤο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά "Ανοικτή Ημέρα Ενημέρωσης των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς", την Τρίτη 9 Απριλίου 2013 και ώρες 12.00 - 18.00, στην Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Πειριαώς.

 

PaPei 9Apriliou13

Κυρίαρχο ρόλο θα έχει η εξατομικευμένη ενημέρωση των ενδιαφερομένων - υποψηφίων μεταπτυχιακών φοιτητών στο περίπτερο του κάθε Μεταπτυχιακού Προγράμματος, όπου θα μπορούν να συζητήσουν απευθείας με εκπροσώπους των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τα παρακάτω:

 

διαδικασία αιτήσεων, προϋποθέσεις εισαγωγής, κόστος παρακολούθησης, διαδικασίες πληρωμής των διδάκτρων, οι επαγγελματικές προοπτικές και η σύνδεση του προγράμματος με την αγορά εργασίας.

 

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή τηλεφωνικά στο 210- 414 2535.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.