WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

MBA International Program - Παρουσίαση Προγράμματος - Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

MBA InternationalΤο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA International του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει ανοιχτή παρουσίαση για την ενημέρωση των υποψηφίων προς ένταξη στο πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο 2013.


Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ο Διευθυντής του Προγράμματος, καθηγητής Γιώργος Ιωάννου, θα αναφερθεί αναλυτικά στο πρόγραμμα σπουδών και τo σύνολο των δραστηριοτήτων που συνθέτουν το πρόγραμμα, στη διαδικασία υποβολής αιτήσεων και επιλογής των φοιτητών, τη διεθνή αναγνώριση και δικτύωση των αποφοίτων του και τις προοπτικές μετά την αποφοίτηση. Στην παρουσίαση θα παραβρίσκονται ακόμη απόφοιτοι του Προγράμματος, μέλη ΔΕΠ καθώς και μέλη του διοικητικού προσωπικού, προκειμένου να απαντήσουν στις ερωτήσεις των ενδιαφερομένων.


Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2013, στις 6:00 το απόγευμα στο κτήριο των μεταπτυχιακών σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ευελπίδων 47Α & Λευκάδος 33, 8ος όροφος, αίθουσα 802).


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του Προγράμματος στα τηλέφωνα 210 8203659 και 210 8203677 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Η είσοδος είναι ελεύθερη. Παρακαλούμε δηλώστε τη συμμετοχή σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε τη σχετική ηλεκτρονική φόρμα.

 

MBA Inter Ideas

 

 

 

Το MBA International Program είναι ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που λειτουργεί τα τελευταία 14 χρόνια στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το πρόγραμμα είναι πλήρως αναγνωρισμένο από το ΑΜΒΑ (Association of MBAs), διδάσκεται στην Αγγλική και διαθέτει ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει άριστα τη θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εφαρμογή. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος στο www.imba.aueb.gr.


Η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων για εγγραφή στο πρόγραμμα τον Σεπτέμβριο 2013 είναι η 31η Μαΐου 2013.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.