WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το eduadvisor.gr δίπλα στους υποψηφίους των Πανελληνίων με μια νέα υπηρεσία!

Edu newΤο eduadvisor.gr είναι ένα δυναμικό site που ενημερώνεται αδιάκοπα με όλα τα τελευταία εκπαιδευτικά νέα και άρθρα και ανανεώνεται συνεχώς με την προσθήκη καινούριων υπηρεσιών!


Μια τέτοια νέα υπηρεσία είναι και τα «Προτεινόμενα θέματα για εξάσκηση» στην κατηγορία Πανελλήνιες 2013. Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών εξετάσεων που θα επισκεφθούν τη συγκεκριμένη κατηγορία, θα βρουν προτεινόμενα θέματα για όλα τα μαθήματα τόσο της Γενικής παιδείας όσο και των διαφόρων Κατευθύνσεων. Πρόκειται για μία ακόμα χρήσιμη υπηρεσία που προσφέρει το eduadvisor.gr στους μαθητές σε αυτό το πολύ δύσκολο στάδιο που βρίσκονται και θα τους βοηθήσει σημαντικά στην προετοιμασία τους για τις επικείμενες εξετάσεις!

 

Panellinies themata proteinomenaΣτην κατηγορία Πανελλήνιες 2013 οι επισκέπτες μας θα βρουν γενικότερα αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το σύστημα πρόσβασης στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, την Ύλη των Πανελληνίων εξετάσεων του 2013, θέματα και λύσεις για τις Πανελλήνιες εξετάσεις παλαιοτέρων ετών, καθώς επίσης τις βάσεις των Πανελληνίων εξετάσεων του 2012 αλλά και του 2011, ενώ ο σύνδεσμος για το forum μας θα σας οδηγήσει στα δικά σας σχόλια και αναζητήσεις σχετικά με τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2013.


Προκειμένου να βλέπετε άμεσα τις νέες εξελίξεις και όλα τα νέα πάνω στις Πανελλήνιες εξετάσεις του έτους 2013, καταχωρήστε τη συγκεκριμένη σελίδα στα αγαπημένα σας, ενώ περιμένουμε πάντα με χαρά τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις απορίες σας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.