WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

Το eduadvisor.gr και το GoSeminars.gr στη Διεθνή Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ

Edu newΔυναμικό παρόν έδωσαν και φέτος το eduadvisor.gr και το GoSeminars.gr στην 15η Διεθνή Έκθεση ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ & ΕΡΓΑΣΙΑ, της οποίας μάλιστα το eduadvisor.gr υπήρξε και χορηγός επικοινωνίας!

 

Ekthesi2013Τα δύο sites συμμετείχαν με δικό τους περίπτερο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο της εκπαίδευσης που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως 10 Μαρτίου 2013 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι ενδιαφερόμενοι που επισκέφθηκαν το περίπτερό μας είχαν την δυνατότητα να ενημερωθούν από ανθρώπους με πολυετή πείρα στο αντικείμενο της εκπαίδευσης για τις υπηρεσίες που προσφέρουν το eduadvisor.gr και το GoSeminars.gr. Ιδιαίτερη χαρά μας γέμισε το γεγονός ότι πολλοί επισκέπτες μας γνώριζαν ήδη παρά την μόλις ενάμιση χρόνο παρουσία μας στο διαδίκτυο!


Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν οι υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων που μας επισκέφθηκαν για την νέα εφαρμογή υπολογισμού μορίων που παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες του eduadvisor.gr στην κατηγορία «Πανελλήνιες 2013». Πρόκειται για ένα εύχρηστο εργαλείο με το οποίοι οι μαθητές μπορούν να υπολογίσουν εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα τον γενικό βαθμό πρόσβασης βάσει των επιδόσεών τους στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Σημαντική, επίσης, κατηγορία για την οποία ζήτησαν να ενημερωθούν πολλοί επισκέπτες είναι και αυτή που περιλαμβάνει πληροφορίες για το «GMAT». Το eduadvisor.gr προσφέρει αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο και μάλιστα δωρεάν για 1 εβδομάδα, την καλύτερα αξιολογημένη πλατφόρμα παγκοσμίως για γρήγορη εξ’ αποστάσεως εκμάθηση του GMAT, το Master Gmat!


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα sites μας, eduadvisor.gr και www.goseminars.gr, ενώ περιμένουμε με χαρά τις παρατηρήσεις, τα σχόλια και τις απορίες σας στα Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Σας ευχαριστούμε όλους που παρευρεθήκατε στο περίπτερό μας και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά!


Η ομάδα του eduadvisor.gr και GoSeminars.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.