WHAT ARE YOU LOOKING FOR?

Popular Tags

Δελτία τύπου

MBA με 400 ευρώ;

City Unity College newΤο City Unity College σε συνεργασία με το City University of Seattle (USA) παρουσιάζει το - μοναδικό στην Ελλάδα - πλήρως προσαρμόσιμο ΜΒΑ, στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τα εξής:


1.Ειδίκευση: μεταξύ 10 διαφορετικών επιλογών

2.Περίοδος έναρξης σπουδών: Άνοιξη (έναρξη 1/4/13), φθινόπωρο ή χειμώνας

3.Διάρκεια φοίτησης: full time (3 μαθήματα ανά τρίμηνο) ή part time (2 ή 1 μαθήματα ανά τρίμηνο)

4.Δυνατότητα αυξομείωσης αριθμού μαθημάτων: κάθε νέο τρίμηνο

5.Προαιρετικά summer courses: για φοιτητές που θέλουν να τελειώσουν συντομότερα τις σπουδές τους ή που έχουν μείνει πίσω σε προηγούμενα τρίμηνα

6.Μέθοδος φοίτησης: in class ή distance learning ή και συνδυαστικά (Κατάταξη στις 50 καλύτερες σχολές των Η.Π.Α. στην εξ' αποστάσεως εκπαίδευση)

7.Δυνατότητα επανεπιλογής μεθόδου φοίτησης: κάθε νέο τρίμηνο

8.Δυνατότητα προσωρινού παγώματος σπουδών: για ένα τρίμηνο

9.Αναγνώριση μαθημάτων προηγουμένων εκπαιδεύσεων άλλων σχολών: είτε ολοκληρωμένων είτε ημιτελών, για μείωση χρόνου και κόστους φοίτησης

10.Τον συνδυασμό όλων των παραπάνω: επιτυγχάνοντας πλήρες customization του προγράμματος και προσαρμογή στις απαιτήσεις τους !


Σπουδάστε και εσείς στο ΜΒΑ του City University of Seattle (USA) μέσω του City Unity College και εξασφαλίστε εξαιρετικά ανταγωνιστικά δίδακτρα όπου για εγγραφές έως και 25/03 το ακριβότερο πρόγραμμα δεν ξεπερνά τα 400 ευρώ μηνιαίως!

 

CITY UNIVERSITY OF SEATTLE - THE AMERICAN ACCREDITED UNIVERSITY!

CU MBA

Η προσφορά ισχύει για νέες εγγραφές και παρέχεται στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του κολεγίου, το οποίο αναγνωρίζει τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η χώρα και αναπροσαρμόζει τα δίδακτρα των προγραμμάτων του.

  

Για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ, για να μας αφήσετε τα στοιχεία σας κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Καλέστε μας: 210 3243221-2 (admissions office)
Στείλτε μας e-mail: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επισκεφθείτε το site μας: www.cityu.gr

 

Δείτε περισσότερα Δελτία Τύπου: https://eduadvisor.gr/index.php/arthra/features/deltia-typou-ekpaideftika

Publish the Menu module to "offcanvas" position. Here you can publish other modules as well.
Learn More.